Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy a barátom nálunk aludhasson?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 8 hónapja együtt vagyok a barátommal, de a szüleim nem engedik meg, hogy egymásnál aludjunk. Nem mondják meg az okát, csak összeveszünk rajta állandóan. Nem értem, miért ilyenek.
2016. máj. 22. 11:41
1 2
 11/18 kovpet ***** válasza:
51%

"a boltban is ez a fő téma"

No comment.

2016. máj. 23. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

"Miért KELL kamasz korú gyerekeknek egymással/egymásnál aludni?!"

A 18 éves minden, csak nem kamasz.

2016. máj. 23. 15:22
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

Abszolút igaza van a hetesnek.

Hova rohantok, kérdező? Ha felnőtt életet akartok élni, akkor azt mindenestül tegyétek.

Tessék elköltözni, és ellátni magatokat.

Fogadd el, hogy a szüleid nem szeretnék, hogy az aktuális pasid ott aludjon. Én sem engedném.

Ne erőltesd rájuk a saját akaratod. Majd a te saját, külön otthonodban azt tehetsz, amit akarsz.

Én sem szeretnék sorban állni reggel a mosdónál, vagy kerülgetni a srácot reggel, köntösben.

Semmi keresnivalója nincs ott.

2016. máj. 26. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

7es és hasonló gondolkodásúak: ti aztán ritka nagy igénytelen prolik vagytok. Elsősorban a "költözzetek albérletbe" dolog miatt mondom.

Nekünk a szüleink megengedték, hogy egymásnál aludjunk (párom és az én szüleim). Így tudtunk pénzt gyűjteni, így tavaly hitel felvétellel tudtunk egy házat venni magunknak. Nagy segítség volt, hogy nem kellett albérletre pazarolni a pénzünket. Így segítettek nekünk megalapozni a jövőnket. Azzal hogy lett megtakarításunk kellő önrészre.

Igaz nem 18 évesek voltunk, mikor összekerültünk, de akkor is...

Én biztos, hogy támogatnám a gyerekem párkapcsolatát. Persze a kérdező szülei helyébe azért lecsekkolnám a srácot, hogy komolyak-e a szándékai.

2016. jún. 8. 08:27
 15/18 anonim válasza:
16%

Én a mamimmal laktam egy idő után és 20 évesen találtam rá az első férfira akivel már 6 éve együtt vagyok és azóta együtt is lakunk.Mi 2 hónap után jutottunk el az együtt alvásig és az elején tényleg csak aludtunk,mert lehet furcsa,de én 20évesen még szűz voltam.

A mamim a keztetektől szerette a párom és annak örült,ha nálunk alszunk nem a páromnál.

2016. jún. 8. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Normális szülő megengedi. Már 16évesen!

21.században élünk. Oda vissza működik. Ha nálam alszik ő is kajál a családommal. Ha én náluk, akkor velük eszek.stb. így legslább megismerjük a másikat, és biztosak leszünk abvan,hogy egyetem ztán összeköltözünk. Így lehet a legjobban megismerni a másikat. Fontos a közösen együtt töltött idő.

A szülőknek meg kell engedniük. Inkább bedzéljenek meg mindent,mint a titkolózás.

2016. jún. 8. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Az én szüleim is szigorúak voltak ilyen téren, aztán amint látták hogy komoly kapcsolatom van, egy kettőre megenyhültek. Lehet hogy csak le kellene ülni velük nyugodtan beszélni. El kell nekik mondani, hogy ez nem egy futó kaland, mindketten komolyan gondoljátok. A szüleidnek szimpatikus a fiú? Mert ha nem, az elég nyomós érv a tiltakozásra..
2016. jún. 8. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
15%

Az ő házuk, ők mondják meg, hogy ki(k) alaudhatnak ott és ki(k) nem.

Vigasztaljon az a tudta, hogyha saját lakásod lesz, akkor ott majd te mondod meg, hogy ki alaudhat ott és ki nem...

2016. jún. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!