Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák! Mit szólnátok ha...

Anyák! Mit szólnátok ha lányotok egy idősebb férfival, , kavarna''?

Figyelt kérdés
A lány 18 éves, míg a pasi 30 éves, és nagyon jól kijönnek egymassal. Mit szólnátok ha összejárnának találkozni, és a lányotok a pasinál aludna?

2016. máj. 9. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem buknék ki rajta. Nekem is mindig az idősebb pasik tetszettek.
2016. máj. 10. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

19 évesen jöttem össze a párommal, aki akkor 29 éves volt.

De senki nem foglalkozott ezzel akkor sem.

Mostmár házasok vagyunk, és van 2 gyerekünk. Szerintem a szüleim meg sem kérdezték anno, hogy hány éves a párom...Nem is értem miért foglalkoznak néhányan annyira ezzel a kor dologgal komolyan.

2016. máj. 10. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:

20 évesen jöttem össze egy 32 éves férfival :) A szüleim nem voltak soha rosszindulatúak a kapcsolattal szemben ;) Egyszer sem mondtak megjegyzés a korkülömbségről

Most 28 vagyok és már 3 éve a férjem :)

2016. máj. 10. 15:29
 14/16 anonim válasza:
59%
Az en volt pasim 15 evvel volt idosebb. :) nincsen semmi problema ezzel. Es nem a korkukonbseg miatt lett vege a kapcsolatunknak :)
2016. máj. 10. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:
én férfi vagyok nem anya de a lányod biztos egy jónagy prosti egy munkanélkküli pénz éhes csaj D
2016. nov. 26. 11:03
 16/16 anonim ***** válasza:
biztos a kis zsetonka miatt buktott az idősebb pasikra D mennyi a tarifátok csajok ?xd
2016. nov. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!