Jogos e a felháborodásom? Tudom hogy az csak kiváncsi vagyok a válaszaitokra.
Az a baj, hogy addig ez lesz, amíg el nem költözöl.
És plusz szar szituban vagy, mert ha elmész vagy elmennél jön majd a zsarolás meg a lelki terror.
Nem könnyű :/
Az nem lehet hogy tesód dézsmálja a pénzed,Anyud meg öt védi? Ezért nem szól előre, mert nem is tudja, aztán csak bevállalja hogy ne legyen balhé?
Amúgy vegyél egy zárható valamit és oda tedd el a pénzt.
Vagy cellukszozz egy borítékot a fiók alá...
Talán jogos, talán nem.
Ha édesanyád olvasná kérdésed, jogos lenne-e felháborodása, hogy itt, idenektől kérded azt, hogy jól teszi-e, amit tesz, ahelyett, hogy tőle, szemtől-szembe kérdeznéd?
.
Itt bárki bármit válaszol is, panaszod oka nem szünik meg.
Emberek!Mi a fenéből költözne el,amikor az összes pénzét hazaadja?!A kis spórolt pénzt meg ellopja a mama.
Kérdező,tartsd magadnál,nem kell otthon hagyni a pénzt.
"Emberek!Mi a fenéből költözne el,amikor az összes pénzét hazaadja?!A kis spórolt pénzt meg ellopja a mama.
Kérdező,tartsd magadnál,nem kell otthon hagyni a pénzt."
Hogyhogy MIBÖL költözne el?!?!??!
A pénzét NE hazaadja, hanem ebböl vegyen ki egy lakást/szobát és ebböl éljen meg.
Mondd meg, hogy 3 hónap múlva elköltözöl és addig találják ki, utána mi lesz.
Öcsédnek meg majd benő a feje lágya, ha nem tud mit enni és költeni. Ha jól értem, felnőtt emberről van szó, nem egy taknyos iskolásról. Ha meg is simogatod a buksiját és hagyod magad hülyére venni, akkor életed végéig gürizhetsz és várhatod, hogy megérjen, csak a fejedre nő az egész család.
A pénzedet meg tartsd számlán, akkor nem férnek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!