Anyum megtilthatja?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve ismerjük egymást nagyon jól, de másfél hónapja jöttünk össze. Ő az első barátom és neki is én vagyok az első kapcsolata. Eddig nem szerettem volna lekötni magam, nem éreztem magam késznek egy tartós kapcsolatra, vártam egy olyan személyre, akiben tényleg megbízok.

Anyum nagyon örül nekünk, de egyszerűen megtiltja, hogy 'úgy' legyünk együtt. Mindig fenyegetőzik hogy ez meg az lesz, ha megtudja hogy csináltuk és hogy szerinte még nagyon korai, várnom kéne 3-4(!) évet.

Szerintem ez mindenkinek a magánügye, de mivel folyton erről beszél, nem szeretnék hazudozni neki.

Viszont én is megpróbálnám mert tudom hogy fontos vagyok neki és ő is nekem...

Én 17/l barátom 20/f

2016. ápr. 18. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Mit izgulsz? Ő is közösült ennyi idősen meg nyilván a nagyszüleid is.
2016. ápr. 19. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, nem, nem tilthatja meg, semmi köze hozzá. Magyarországon bármely 14 évnél idősebb fiatal azzal létesít szexuális kapcsolatot, akivel akar... (értelemszerűen a közeli rokonokat - szülő, testvér - leszámítva)
2016. ápr. 19. 01:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ez már elment az enyhe zsarolás felé is... Mert ha nem azt teszem amit ő mond, akkor nem fizeti a külön nyelvórámat, nyelvvizsgámat, jogsiszerzést stb. Nekem meg nincs jövedelmem, szóval sarokba tud szorítani. És tudom hogy tényleg megtenné ha úgy állnának a dolgok, mert nyáron volt hasonló élményben részem.
2016. ápr. 26. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező (#13), te tudod, én elvből nem engedtem és nem engednék semmiféle zsarolásnak, annak ugyanis soha sem lesz vége.
2016. ápr. 26. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Beszélj vele őszintén. Hosszú távon nem éri meg a hazudozást. De tőle is várd el ugyanezt. Mesélje el, miért szeretné, hogy várjtok, mire várjatok.... mitől fél esetleg...

Nem vagytok még lekésve semmiről, ne aggódjatok. Előttetek még az élet! Felesleges a dolgok elé rohannotok, - ha tényleg hűségesen szeretitek egymást, mit számít még akár az a 3-4 év is. (Ami egyébként valószínűleg úgyse lesz annyi, ha anyukád is látja bennetek - de főleg fiúban - a komolyságot.)

De ez a zsarolósdi csak megmérgezi a kapcsolatotokat anyukáddal. Neki se lesz jó így - már ha tényleg szeret.

2016. ápr. 26. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
#15 "Felesleges a dolgok elé rohannotok, - ha tényleg hűségesen szeretitek egymást, mit számít még akár az a 3-4 év is." - hát nem tudom, én biztosan nem a páromat (és magamat) szívatnám azért, mert anyámon éppen kitört a klímax-provokálta cezarománia.
2016. ápr. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!