Anyukák! Titeket zavarna, ha a 12 éves lányotok thrash metalt (slipknotot) hallgatna?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:00
31/37 anonim válasza:
Ha ennyi idősen ilyen elborult elmebeteg szörnyüséget hallgat az árthat a fejlődésének elég nagy mértékben. Majd ő is csirkéket fog darálni meg disznófejekkel dobálózni? Hallgasson inkább Dokkent, és akkor már lesz fogalma arról h mi a zene.
32/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. ápr. 18. 07:25
33/37 anonim válasza:
Én szüleim nem szeretik :D
Anya pl eminem,miley, ilyeneket hallgat.
De nem zavarja őket...meg van 1-2 szám amit szeretnek..amibe nem csak hörögnek :D
34/37 anonim válasza:
Nem vagyok anyuka, de engem nem zavarna. Én is hallgattam Slipknotot anno 12 évesen, és normális ember lett belőlem. :D
35/37 anonim válasza:
Az enyémet nem zavarta :D
Hozzátenném, hogy zenei ízlésem ellenére normális felnőtt nővé cseperedtem, és meg sem látszik rajtam, hogy nem mai divatzenéket hallgatok.
36/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2016. máj. 4. 18:31
37/37 anonim válasza:
13/L az en anyukám nem zavarja, sőt van olyan szám amit o is szeret.:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!