Szülők! Ti elengednétek a 18 éves lányotokat az ozora fesztiválra?
Ha a lányod Ozorára akar menni, akkor szerintem itt az ideje annak, hogy leülj vele és békésen, nem kioktató módon, de őszintén elbeszélgessetek a jelenlegi fogyasztási szokásairól.
Itt nem az a kérdés, hogy jaj, mi történik a kislányoddal, ha elmegy az drogos Ozorára, hanem hogy a kislányod a tucatnyi fesztivál közül vajon mégis miért pont Ozorára akar menni. Ezt a kérdéskört tisztáznám először.
Nem vagyok kábítószerellenes, én magam is füvezem alkalmilag, nagynéha egy laszti is legurul, de tudom, hogy 18 évesen milyen hülye tud lenni az ember. Szóval fesztiváltól függetlenül győződj meg arról, hogy észnél van-e a lányod.
Szoktam fesztiválokra járni dolgozni,és biztosan mondhatom,hogy az ozorán lecsúszott,modern ,magukat hippinek képzelő drogos hányadék bandánál nem láttam sehol rosszabbat.Mindenki be van állva mint a gerely ..ki ettől-ki attól .
Én nagyon félteném a lányom,megtiltani nem tudod,mivel nagykorú,de próbáld meg lebeszélni erről .Pénzt tuti nem adnék ,menjen más fesztiválra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!