Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiú egyik hétről a...

16 éves fiú egyik hétről a másikra lázadni kezdett. Mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Lógás az iskolából, éjszaka hazaérés, nem veszi fel a telefont, a barátjánál akar aludni, akit alig egy hónapja ismer

2016. ápr. 6. 21:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

Én biztos vagyok benne, hogy már régebb ideje érlelődött benne, csak elhallgatta, és most robban, ezért tűnik hirtelennek a változás. Mennyire beszédes alapból? Esetleg olyan típus, aki inkább elhallgatja a problémáit? Mennyire volt eddig nyitott a család bármit megbeszélni?

Pl. az én szüleim ilyen téren nagyon zárkózottak voltak, a gyereknek hallgass volt a neve.

2016. ápr. 7. 09:29
 12/29 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 7-es szerintem inkább a szövegértelmezést gyakorold miélött itt osztod az észt

Nekem a szigorü nem jött be, próbáltam. Minnél jobban fegyelmeztem öket, annál nagyobb ellenség lettem a számukra és annál kevesebbet kommunikáltak velem. Nehéz korszak ez, szerintem mindannyiunk keresztül ment rajta. Én még mindig a "baràti" viszony kialalakítása mellett szavazok.Nekem legalább is müködött,ma már mindkét fiam felnött sikeres, családos ember lett.

2016. ápr. 7. 09:40
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

Ha csak kamaszkori lázadás, akkor nincs semmi baj.

Amire nagyon figyelj!

Tág puppillák, hunyorgó piros szemek, gyanús alufólia gombócok jól eldugva a szobájában...

Én pont 16 évesen kezdtem füvezni egy új haver hatására, nekem pénzem volt ő meg meg tudta szerezni, úgyhogy folyton nála lógtam, minden felnőtt, meg nem füvező ember meg idióta komformista p*cs volt a szememben.

2016. ápr. 7. 09:47
 14/29 anonim ***** válasza:
35%

Ha a gyereket mindvégig szeretetben nevelted, akkor meg kellene hogy találjátok egymáshoz az utat.

Ha ez nem megy, akkor gondok lehettek nálatok. Így aggódnék.

Nem téged minősítenélek, ez az én rálátásom a dologra. Sok pszichológiát ovlastam, talán azért.

Nyilván nem hagynám, hogy így viselkedjen. Ha van rá mód, egy felnőtt férfi - legjobb ha a családapa, ha nincs olyan, akkor egy férfi akire felnéz - beszéljen vele.

2016. ápr. 7. 11:10
 15/29 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, neked nincs tapasztalatod kamasz fiúkkal ugye?
2016. ápr. 7. 11:19
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

De van. a párom szerintem megrekedt kb azon a szinten.

Miért is?

2016. ápr. 7. 11:22
 17/29 A kérdező kommentje:

Korábban úgy tűnt, jó a kommunikáció, de most nem lehet vele beszélni, és igen az új barát viszi bele mindenbe, ki tudja mibe. Ha a legrosszabbtól tart az ember, mit lehet tenni? Drogok, tanulmányok romlása...

Apa nincs.

2016. ápr. 7. 11:34
 18/29 anonim ***** válasza:
"Apa nincs." - mióta nincs, miért nincs?
2016. ápr. 7. 12:18
 19/29 A kérdező kommentje:
Óvodás kora óta egyedül nevelem, elváltunk.
2016. ápr. 7. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
És hol van az apja? Látogatta valaha? Milyen ember? Te hogyan formáltad a gyerek előtt az apaképet?
2016. ápr. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!