Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitől alakulhatott ki ez bennem?

Mitől alakulhatott ki ez bennem?

Figyelt kérdés

Lassan 22 éves lány vagyok, kiskorom óta az apám nevelt. Apám egy ritka jó ember, mégsem alakult ki köztünk soha az a bizonyos apa-lánya kapcsolat. Hiába mondta mindenki, hogy csak egymásra számíthatunk, egymásnak vagyunk, én abszolút nem éreztem ezt. Amikor meghallom, hogy a rokonok ezt mondják, már rosszul vagyok, ideges leszek és legszívesebben rájuk üvöltenék, hogy hagyják abba ezt a hülyeséget.

Nagyon durva lesz, amit most le fogok írni, de bűntudat nélkül költöznék el jó messzire és soha vissza nem jönnék. Ha ápolásra szorulna az apám, nem tudnám csinálni. Legszívesebben minél messzebbre menekülnék tőle, de fogalmam sincs, hogy miért alakulhatott ki ez bennem.

Mit gondoltok erről?

2016. ápr. 6. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy az is baj ha van apja valakinek mármint,hogy jelen van az életében.Ha nem ő nevelt volna akkor meg azon síránkoznál,hogy nem keres ,nem látogat nem tőrödik veled nem fizet....mint már több száz gyerek ezen a fórumon.Szegény apák.Úgy látszik már a puszta létezésük is káros és felesleges akármit is csinálnak.
2016. ápr. 6. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ meg minden, de nem ez volt a kérdés.
2016. ápr. 6. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

felelőség vállalás kerülése,

nehogy már 22 évesen fel keljen nöni inkább sírj és hibáztas másokat

2016. ápr. 6. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Megtennéd, hoyg leírod ide, vagy magadnak, mi mindent tesz érted az apukád?
2016. ápr. 7. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!