Imádok zongorázni. De most mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
7. éve zongorázom, imádom, de most iratkoztam át másik iskolába és nehéz behozni a lemaradást éjjel nappal tanulok és szinte másra nincs is időm... ma az anyám bejött és fapofával közölte hogy holnaptól árulja a zongorát. én teljesen lesokkoltam... itt volt vége, az utolsó csepp a pohárban, csak ez hiányzott a mai napból... de anyu tudta hogy borzalmas napom volt, hogy ma minden összejött nekem, és mégis a nap lezárásaként egy ilyen "hír"... amint meg bírtam mozdulni felkaptam a papucsom meg egy pulcsit és kirobogtam az ajtón... másfél órán keresztül csak trappoltam a városban, dühös voltam, rúgni, harapni, karmolni, ordítani akartam... miután valamennyire lenyugodtam és hazamentem az apám az ajtóban várt és üvöltött... jó kis péntek esti műsort vágtunk le a szomszédok előtt. mióta az eszemet tudom zongorázni akarok, imádom szeretem és nem sajnálom rá az időt se... mitévő legyek?? elvesztem... az egyetlen barátnőm külföldön él, senkivel nem tudom ezt az egészet megvitatni... kérlek segíts!2016. ápr. 1. 19:40
1/12 anonim válasza:
"ma az anyám bejött és fapofával közölte hogy holnaptól árulja a zongorát"
Te meg mond azt neki, hogy akkor te meg eladod a vibrátorát.
2/12 anonim válasza:
Anyádnak mégis mi a fene baja van, hogy el akarja adni a zongorát, amit te úgy szeretsz???És apád meg mit üvöltözik? Nincs mit enni netán?
3/12 anonim válasza:
Mennyiért akarja eladni a zongorát? Milyen indokkal?
4/12 anonim válasza:
Hát biza ők a szüleid Úgyhogy akármit gondolsz ez van.
5/12 anonim válasza:
De mi az oka? Sok helyet foglal? Kell a pénz? Nem használtad?
6/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy megszorultatok anyagilag? Egy jobb zongora áráért már lakást is lehet venni.
7/12 anonim válasza:
Miért árulja? Mondott ésszerű indokot?
Anyagiak miatt vagy mert most nincs időd annyit használni?
Bármi is az ok, nem értek vele egyet. Ahol van pénz zongorára és a gyereket 7 éve tanárhoz járatni, ott általában stabil anyagi helyzet van. A másik meg, ha anyád fapofával közöl egy ilyen hírt, és előtte téged meg sem kérdez, az elárul valamit róla is. Meg apádról is, hogy üvöltözik.
8/12 anonim válasza:
Ne engedd neki,hogy eladja! Nekem is van egy 90 ezres Fender gitáron,amit apámtól kaptam még karácsonyra jó pár éve. Volt hogy anyám azt is elakarta adni, anyagiak végett, de nem hagytam neki! Nincs az az Isten, hogy tőlem elvegyék a Gitáromat!
9/12 anonim válasza:
Ha nem vagy hajlandó válaszolni, akkor mit segítsünk???
10/12 A kérdező kommentje:
hát tényleg van pénzszűke... meg 2-3 hete nem zongoráztam, mert egyszerűen minden percem be van osztva. Úgy sajnáltam hogy minden 3. nap megtakarítottam,
2016. ápr. 4. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!