Mit tegyek, hogy újra elfogadják?
Párommal majd 1 éve vagyunk együtt, egy-két nagyobb vitánk volt, szüleim előtt, így barátom és a szüleim már nem szimpatizálnak olyannyira, hogy barátom nem akar hozzánk jönni, de a szüleim se látják oly szivesen, sőt azt a mondatot is megkaptam, hogy "akkor költözz hozzá, de akkor velünk már nem kell foglalkozni"
Tanácsok, hasonló szituációk? Köszönöm.
22/L
Ez egy olyan szituáció, amiben a párodnak fontos lenne biztosítania a családodat, hogy tanult a múlt eseményeiből. A család félt téged, nem akarja, hogy ismét csalódj, félnek, hogy megbánt. Ezt nem akarják, hogy ismét végigéld.
Ha a parod képes rá, hogy eléjük állva biztosítsa őket, hogy vigyáz rád és új fejezetet kezdene, úgy a család is megenyhülhet majd.
De a párodnak és neked kell nyitni feléjük.
Ha SEM a párod, SEM a szüleid nem akarnak egymással találkozni, akkor minek akarod eröltetni?
Emellett ha a "nagyobb viták" ennyire negatívan hatottak a szüleidre, akkor azok nem viták, hanem masszív, durva veszekedések lehettek, és akkor érthetö, hogy nem tetszik nekik, ha ennyire agresszív valakivel vagy együtt.
Tényleg költözz össze vele, akkor meg van oldva a probléma.
Máskor nem előttük balhéztok hanem felnőtt emberek lévén kettesben család bevonása nélkül rendezitek a nézet eltéréseket. Megértem a párodat is én sem mennék oda ahol nem szeretnek.
Adj mindenkinek időt, hogy elmúljanak a heves érzelmek, később ha azt látják a szüleid, hogy jól megvagytok akkor biztos engednek. Ne nálatok találkozzatok hanem náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!