Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ezért hívogat?

Normális hogy ezért hívogat?

Figyelt kérdés
Apám nemrég hívott. Délben nála ebédeltem. Ettem mindenből. Teljesen kiakadva hívott fel hogy nem lehet rám számítani az evésben. Nem ettem mindenből. Régen mikor együtt élt anyukámmal őt is hívogatta ittasan. Engem már azóta nem amióta együtt élek a párommal. Nem értem miért csinálja ezt!!! 60 éves is elmúlt. Félek tőle, mert egy kis zsarnokoskodó piás ember.
2016. márc. 29. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:

"Nem lehet rám számítani az evésben"

Mivan!?!?!?! :D

2016. márc. 29. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sem értettem, de ezt mondta. Meg hogy többet nem főz. Mondtam neki, ezek után nem is kell.
2016. márc. 29. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivan?!:D
2016. márc. 29. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom részeg volt. Nem kell vele foglalkozni..
2016. márc. 29. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
Alkesz. A te apád, nem tudod kezelni ezeket a helyzeteket felnőtt létedre? Nyilván nem kell foglalkozni vele.
2016. márc. 29. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

magányos idős alkesz, egész nap hü'eségeken jár az agya és mindenkit traktál velük

ilyennekel van tele az ország

2016. márc. 29. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt azért elmagyarázhatná valaki, hogy a 4-es válasz mitől volt hasznosabb, mint az 5-ös, miközben UGYANAZT írtuk. :D
2016. márc. 29. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd, engem anyám anno azért hívott fel, mert segítettem neki, és a pincében szerinte nem jól söpörtem fel (sz@ros csizmával járnak be, ott a kazán, ami porzik, a fa ami szintén nem éppen tiszta, az egész sima öntött beton, huplis, lényeg, hogy tökéletesen ott nem lehet takarítani, és hogy én milyen vagyok, rosszul tettem vissza a seprűt, és eldőlt...

Anyám, akárcsak apád egy klasszikus örök sértett. Jót nem lehet tenni, ha sokat ettél volna akkor azért sírna hogy nem maradt neki vacsorára.

Anyám is alkesz, ez náluk gyakori. keresik a kifogást az ivásra.

Én úgy oldottam meg, hogy lesz@rom. Nehéz volt először, de csak megkönnyebbültem.

2016. márc. 30. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!