Szülők mit szólnátok, ha a fiatok metál zenét játszana a haverjaival?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU
https://www.youtube.com/watch?v=M_s-49rNCdw
14-15 éves gyerekekről vann szó.
2016. márc. 19. 16:22
11/18 anonim válasza:
Előbb utóbb remélem az én fiamnál is sor kerül erre.
Azért azt tudni kell, hogy ehhez a fajta metal zenéhez kell jó hangszeres tudás, szóval örülnék, ha lejutna erre a szintre, bár még csak most kezdte a gitározást.
Szóval remélem tényleg meg sem áll, addig amíg el tud játszani egy ilyen számot.
12/18 anonim válasza:
Csak Judas Priestet játszotok vagy mást is? A legtöbb szülő örülne ha a gyereke zenélne. Ha már megvették a drága hangszert akkor használd nyugodtan. :D
13/18 anonim válasza:
Büszke lennék rá, amúgy is nyilván rajtam keresztül ismerné meg a metált, szóval szavam nem lehetne. \m/ Próbálhatnának otthon is.
14/18 Tom Benko válasza:
Mennék énekesnek! Nálunk amúgy is állandóan a metal szól, úgyhogy meg sem lepődnék. Egyébként pedig nagyon büszke lennék rá, hogy igyekszik valami kreatív dolgot csinálni, mi több, támogatnám, amiben lehet.
15/18 anonim válasza:
Bár még messze vagyok a szülőkortól, de imádom az élőzenét és a koncerteket, szóval maximálisan támogatnám a fiam ha zenélni szeretne. Így is tervezem nevelni, majd ha arra kerül sor az életemben. :)
16/18 anonim válasza:
Ha szülő lennék, én biztosan nagyon örülnék neki hogy a fiam metál/rock bandában játszik \m/ 14/L
17/18 anonim válasza:
Hát Szerintem hülye az aki nem örül neki. Zene az egyik legszebb leg csodálatosabb dolog ami létezik e földön, és az teljesen mindegy hogy metál vagy rock vagy esetleg Pop, rap egy a lényeg a zene mindenki számára ugyan azt jelenti! Öröm, Orvosság a bánatra, nyugalmat hoz a szívnek. És nem beszélve arról hogy ha te magad zenélsz na az felbecsülhetetlenül szinte el magyarázhatatlan érzés. Drog? ugyan minek az Ott a zene. Szóval szerintem ha már egy 14 éves srác tud gitározni és már zenél egy bandában, hol a gond? talált magának egy gyönyörű és meg becsülendő hobbit ami szinte az élete része, és lehet később majd ebből fog élni mert sikeres gitáros lesz.
18/18 anonim válasza:
Nem létezik jobb dolog a zenélésnél. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!