Mit tegyek? A tesóm el akarja mondani anyának, hogy söröztem a haverokkal?
Csak kétszer van 9 órája? Mázlista... Mikor én középsulis voltam, kb 4 éve, akkor heti négyszer 9 óránk volt,plusz fakultáció, plusz nyelvvizsga felkészítés.
"minden fiatal iszik, és hogy így érezzük jól magunkat.."
Akkor vagy veletek, vagy a társasággal van baj, ha 15 évesen így érzitek jól magatokat. Egyébként meg ha inni tudsz, legyen annyi gerinc benned hogy anyukád elé állsz és felvállalod.
Én ilyen idősen már vodkát ittam.
Nincs semmi baj azzal, ha sörözöl ne akarj megfelelni az anyádnak.
Nagyon jól teszi a testvéred. 15 éves taknyoknak nem kéne piálni. Nagyon nem tud meghatni, hogy túl vannak-e terhelve. Az általános iskolások is. Ennyi erővel ők is igyanak? Nem minden fiatal iszik, csak a kevésbé értelmesebbje. A baráti körön pedig elgondolkodnék. Akivel csak így lehet jól érezni magam, arra nem lenne szükségem. Nagyon nagy szerencséd, hogy nem az én fiam vagy. Bár anyudnak nem.
39 / F
"Nem minden fiatal iszik, csak a kevésbé értelmesebbje"
Ez marhasag. 15 evesen en is soroztem mar (na nem minden nap, es nem is sokat, heti 2-3at), egyetemen meg rendesen toltuk mint mindenki.
Megis kitunore erettsegiztem, voros diplomaval elvegeztem a BME-t, doktoriztam, mert tudtam mennyi az eleg, ami meg nem megy a jovo rovasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!