Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy új gépet kapjak?

Figyelt kérdés
4 hónapja elrontottam a gagyi gépem,nem tudok infóra se készülni,se játszani. Egy 32 ezres gép lenne, a felét én szedném össze. Áprilisi fizetésre kérném,mindig aztmondja anyám,hogy megkapom,de nem hiszek neki. Most üvöltött velem,hogy tanuljak könyvből,de nem tudok,mert régi könyvem van.

2016. márc. 4. 17:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Kapsz zsebpénzt, ünnepekre pénzt? Mennyit segítesz otthon a házimunkában?
2016. márc. 4. 18:44
 22/37 A kérdező kommentje:

hahahahah,megjött az egyik nagyokos:))))

Kapok pénzt ünnepekre,10 ezreket,apámnak segítek mindig, néhányszor szokott sírokat pucolni, én meg segítek neki.

2016. márc. 4. 18:50
 23/37 anonim ***** válasza:
55%

13 évesen azzal kell beérned, amit kapsz. Ilyen az élet.

Másrészről arra a konfigra, amit szeretnél összerakni, ugyanúgy nem éri meg költeni, amire pedig megérné, olyanod nem lenne.

2016. márc. 4. 18:54
 24/37 A kérdező kommentje:
Mindent megkapok amit kérek,anyám most mondta 3 perce,hogy megkapom.:) Nekem nem kell több,amúgy is csak Gta san andreasra kell meg Cs 1.6-ra.. Nyáron meg apám visz dolgozni, rendes pénzért. Tudok venni bele videókártyát.
2016. márc. 4. 18:57
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagy pofád van, nem mondom...
2016. márc. 4. 19:00
 26/37 anonim ***** válasza:
71%

"Ha engem le muteroznál szájast kapnál nem gépet. Állíts kicsit vissza magadon kisfiú."

az ilyen válaszokra annyit mondanék, hogy ismerek nem is egy olyan családot ahol "muter""fater" van... a szülők is így hívták a szüleiket, nem feltétlenül jelent egy ilyen megnevezés a szülők irányában tiszteletlenséget.

egyik szomszédom is mindig mondja, hogy " a muter így meg úgy"... de mindig tisztelettel, szeretettel beszél az anyjáról, és teljesen korrekt, rendes ember ő is... szóval a pofon azért túlzás lenne... :)

2016. márc. 4. 19:25
 27/37 A kérdező kommentje:
jah, mivel majdnem Ausztriában élünk,folyékonyan beszéljük a német nyelvet.:) Németül az anya az a mutter,nem értem mit értetlenkedsz.
2016. márc. 4. 19:28
 28/37 anonim ***** válasza:
65%

Az ilyen nagy, kemény gyökerek húzzanak már a fszba, de komolyan.

Ilyen szánalmas életetek van, hogy egy 13 évest oltogattok életkora alapján? Menjetek vissza a párkeresési problémákhoz sírni, meg a politika rovatba ragelni, köszi.

2016. márc. 4. 19:41
 29/37 A kérdező kommentje:
köszi:)
2016. márc. 4. 19:44
 30/37 anonim ***** válasza:
41%
hát nekem ez az anyám, meg mutter nem hangzik túl tisztelettudóan. És nem az életkora lapján, hanem a viselkedése és a reagálása alapján oltogatjuk. Egy 13 éves is lehetne tisztelettudó..Kérdező, van ahol a gyerek az purdé, mégis megsértődnél ha lepurdéználak nem?
2016. márc. 4. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!