Szerintetek túlreagálta anya?
Öcsém 13 éves és kipróbálta a cigit, persze lebukott. Csak egyszer próbálta ki. Egyébként nagyon jó gyerek, kitűnő tanuló, szófogadó, bár én lettem volna ilyen khm.
Anya így reagált: két napon át tüdőrákról és egyéb betegségekről tartott előadást folyamatosan, meg is nézett vele egy elrettentő filmet, 1 hónapig nincs okostelefon, laptop, nem mehet suli után sehova és mindenféle plusz házimunkákat kell csinálnia.
Én se örülnék, ha öcsém cigizne, de ezt túlzásnak érzem.
Az 1 hónap kicsit soknak tűnik, de azért nem mondanám annyira túlreagálásnak. Engem szíjjal vagy inkább pálcával vernének meg ha cigiznék.
16 F
Nem túlzás.
A kitűnő bizonyítvány nem ok, hogy elnézzék neki.
Nagyon erős túlzás az, amit anyukád csinál.
Az biztos, hogy az öcsédet nem a büntetés fogja motiválni, hogy ne gyújtson rá többször...
Én nem hagytam volna rá, mint a retardált (hihi), de elég lett volna leszidni meg elmondani neki, hogy miért hülyeség.
A kitűnő tanulás tényleg nem mentség, csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy vásott kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!