Ha a hagyatéki végzésen a közjegyző elcs*szte a végzést akkor mit tudok tenni ellene, kihez forduljak?
Figyelt kérdés
A végzés szerint nem örököltünk tartozást apánk után (akivel 16 évig se tartottuk a kapcsolatot semmit nem tudtunk róla), aztán meg a végzés után másnap rá terhelték a nevünkre a tartozást ami rá 8 hónapra derült ki. Az ügyvéd nem tudott mit mondani csak h nem kell fizetni a hagyatékunkkal kell élni, mert jogerős végzést nem tud megtámadni, de én ezt így nem tudom elfogadni hogy a közjegyző belehúzott minket az öcsémmel a csőbe ezáltal.2016. márc. 1. 16:24
11/11 anonim válasza:
A közjegyző erről nem tehet, nem tudom, hogy mit nem lehet ezen felfogni.
Hány nyelven kell még leírni, hogy megértsd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!