Miért akar beleszólni abba, hogy apa mennyi pénzt ad?
Elváltak.
Anya ha valamire nem akar pénzt adni/nem veszi meg, akkor apának szólok, mert nála ismeretlen a "nem" szó, kb. még semmi olyat nem tudtam kérni, amire ne adott volna.
Anyát meg ez zavarja és folyton ezen megy a vita. Pl. most is kaptam apától pénzt, csak úgy. Erre mondja anya, hogy jó, akkor abból elmehetek jövő héten manikűröshöz és masszíroztatni. Mondtam, hogy biztos nem, mert ha felváltom a pénzt, akkor az egészet elköltöm minden hülyeségre és akarok venni egy drágább cipőt, szóval ez arra kel. Most megint áll a balhé és ez már annyira idegesítő.
Nem értem, miért érdekli folyton, mennyi pénzt ad apa, vagy mit vesz nekem. Apa sem kérdezgeti, hogy anya mennyit ad reggelente.
De ez volt a szülinapomnál is. Akartam egy nagy bulit, anya nem volt hajlandó belemenni, mert hogy ennyi embert minek kell meghívni, ez csak a 16. születésnapom, ő biztos nem fizet ki egy külön helyet ezért. Megkértem apát és simán belement. Utána itthon apa volt a legnagyobb szemét anyáék szemében, hogy mégis hogy mehet bele ilyenbe...
Mik ezek a válaszok, te jó ég.
Semmi értelme ide kérdést kiírni...
"Anya ha valamire nem akar pénzt adni/nem veszi meg, akkor apának szólok, mert nála ismeretlen a "nem" szó, kb. még semmi olyat nem tudtam kérni, amire ne adott volna. "
ezek után nincs több kérdésem. azt ne mondd kérdező,hogy szerinted ez normális. mert ha jól értem olyan vagy mint egy hisztis 3-4 éves, aki a földhöz veri magát ha nem kapja meg az aktuális játékot. de ugyanezt csinálod,csak nagyban.
nem azt mondom,hogy baj,hogy állják a cuccaidat a szülők. dehogy is..ez a normális.de a követelőzés meg a szülők kijátszása egymás ellen nagyon undorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!