Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Innen szép nyerni? Lent 27/N

Innen szép nyerni? Lent 27/N

Figyelt kérdés

Kérem, aki kicsit ráér, olvassa el, és adjon egy két hasznos tanácsot.Bár szülő gyerek kapcsolati témába írtam, a helyzet összetettebb.

Egyke gyereke vagyok, folytonos rettegésben, félelemben, elvárástengerben nőttem fel. Apám rendszeresen verte anyámat, engem is, néha minden ok nélkül, mert az asszony verve jó. Nem egyszer mentünk a balesetire egy egy ilyen kirohanása után. Mivel nő lettem, mást se hallottam, hogy hlye vagyok, csak elb*sz*m másnak az életét, ki ne nyissam a pofámat mert értelmeset nem tudok mondani, dagadt disznó vagyok ( kb 14 éves koromig voltam tényleg kövér). Ahol tudott, keresztbe tett, ha ötösnél rosszabb jegyet hoztam haza, elvert. Nem emlékszem, hogy én valaha önfeledten lettem volna a szüleimmel. De mással sem, sajnos ez az egész odáig vezetett, hogy nem voltak barátaim sem. Anyám, mint mára rájöttem mártír, elviselte ezt az egészet, anélkül hogy tett volna valamit. Minden, ami tanácsot adott, hogy soha ne menjek férjhez. Sajnos anyámra néha rájön, hogy öngyilkos lesz.Apám még azt is mindig mondta, gyereket se fo**ak, mert az ő életét is én tettem tönkre.Érettségi után az elvárásoknak megfelelően tanultam tovább, utáltam, de még nem volt annyi eszem, hogy lelépjek. Diploma után megismretem egy férfit, akivel egyből leléptem otthonról. Hiba volt. nem szeretett, kihasznált, dolgoztam ezerrel, hogy építsük a közös életünket. Neki a szülei vettek egy házat, berendezni közös pénzből rendeztük be. Mire kész lett a lakás, kirakott. 25 évesen, mindössze 50 ezer forint megtakarítással költöztem vissza a pokolba. További gond, hogy diploma után egy évig nem találtam munkát, majd az exemnél a vállalkozásában dolgoztam, feketén…persze megfizetett, de azt el is vette a házába. Teljesen össze voltam törve, apám jött a nalátod én megmondtam szöveggel, meg azzal, hogy ezentúl majd tarthat el megint, ahelyett, hogy én tartanám már el őt. Anyám titokban iszik, rájöttem. Egy évig vergődtem, el akartam menni innen,egész napokat aludtam végig, és még kimerültebb lettem. Belesüllyedtem, ez is hiba volt. Végül lett munkám helyben találtam egy állást, ahol 90 ezret kaptam kézhez. Az elmúlt egy évben, úgy, hogy gyakorlatilag egy gatyát nem vettem magamnak, össze tudtam spórolni 400 ezer forintot. A munka sima irodai papírtologatás sajnos itt ahol lakom ez is valami. De most ez is megszűnt, februáról megint „itthon lopom a napot”. Egyébként folyamatosan mentem fel Bpre interjúkra, az összes szabim szinte erre ment el tavaly, de nem jött össze. Annyira nem vágyok Bpre, de innen máshogy nem tudom, hogy juthatnék ki. Szeretnék továbbtanulni majd, olyan vonalon, ami érdekel, normális párkapcsolatot, egy olyan férfivel aki elfogadja a múltam. Normális, hogy ezek után én apámmal meg szertném szüntetni a kapcsolatot? Csak apámmal, anyámmal azért valamennyire tartani szeretném. Egyébként minden ellenére apám válltig állítja ó, hogy ő jó apa volt, én vagyok a hálátlan. Vajon van olyan férifi, aki elfogad ezzel a múlttal? Az exem sajnos mintacsaládból jött, és azt mondta, nem hiszi el, hogy valaki ilyet tesz a gyerekével, szerinte túlzok..amikor egyszer meglátogatta anyámékat, apám szívélyes és kedves volt, mint mindig idegenek előtt. Mit tegyek? Csak akkor akarok költözni,mikor van már munka, viszont így, hogy alig tudok valamit felmutatni az eltelt 4 évben, elég nehéz lesz.…vagy menjek külöldre? Sajnos nyelvet nem kellett használnom, tanultam angolt és németet is, az angol még megy, de a németből már sokat felejtettem. Bocsánat, kicsit össze vissza lett ez az egész, és biztos, hogy sok mindent ki is hagytam. Mi lenne a helyes lépés most? Lassan 28 leszek, és így visszanézve, az egész amit fel tudok mutatni, egy romhalmaz.Igaz barátot se tudok felmutatni, csak pár ismerőst. A legnagyobb gond, hogy már testi tüneteim vannak, úgy érzem, dolgozni se tudok. Éjszakánként felriadok, nappal van, hgoy annyira rosszul leszek, le kell dőljek. A kukába dobom a kanalat, a joghurtospoharat a mosogatóba, tikkel a szemem, stb…Egyébként verés itthon már nincsen, (illetve nagyon ritka) de ordibálás, hangos szó, mindennapos.Félek, megy az idő, lassan 28 leszek.

2016. febr. 8. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az tök jó! Nemcsak egy kamu diploma....vágj bele!!
2016. febr. 8. 20:14
 12/15 Költőnő? ***** válasza:
88%
Vállalj el akármilyen munkát és amint tudsz; költözz. Hamarosan fogsz normális munkát találni, de amint lehet; lépj. Nem baj, egyedül is de mínuszból indulsz. Ennél bmi jobb. Ha kell, dolgozz mekiben, tudom hogy nagyon degradáló de fizet vmit. Mellette tudsz normális munkát keresni.
2016. febr. 8. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Evvel a diplomával egy csomo lehetőséged van. Most nézz szét [link] -n, a területi képviselőtől kezdve nagyon sok helyre beadhatod a jelentkezésed! :) Sok sikert ! :)
2016. febr. 8. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Szia :)

Nézz szét ezekben a kategoriákban, sőt küldj a lehető legtöbb helyre önéletrajzot.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha bármi kérdésed van irj, lehet tudok segiteni!

Bye :)

2016. febr. 8. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Olvasd el a mérgező szülők című könyvet, a többit már fentebb leírták, fogadd meg a jótanácsokat.
2016. febr. 9. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!