Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Persze, hogy megváltoztam. De...

Persze, hogy megváltoztam. De hogy fogadhatnák el, hogy ez nem rossz?

Figyelt kérdés
Az egyetem kezdete óta eléggé megváltoztam külsőleg és viselkedésre is. Nem a rossz irányba, de a családom 'képtelen' elfogadni, hogy nem ugyanaz vagyok, mint 16-17 éves gimisként, aki egy 35000 fős városban élt.
2016. jan. 28. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a családod gondja legyen, nem a tied. Természetes, hogy az ember változik, és ha jó képességgekkel bír, jobb körülmények közé kerül, akkor erősebben érződik a változás.

Senki sem marad ugyanolyan, mert az élet természete a változás. Ha nem javul, akkor romlik, de semmiképpen sem marad pontosan ugyanolyan és ugyanaz, mint régebben volt.

Inkább az a gond, hogy a családod miért nem képes ezt tolerálni?

2016. jan. 28. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az amiben megváltozott a viselkedésed a családod felé?

Egyébként megértem a szüleidet, nehéz elfogadni, ha a gyerekünk elköltözik, és legalább néha szeretnénk viszontlátni benne a pár hónappal korábbi önmagát.

Legyél néha a kislányuk/kisfiuk, mutasd ki a szereteted egy puszival, öleléssel. Érezzék, hogy fontosak neked. Talán akkor lesz pár bizalmas pillanatotok, így könnyebben megélitek együtt a változást.

2016. jan. 28. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd ezt így el nekik.
2016. jan. 28. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
TTudják nem vagy önmagad, mert te örökre vidéki maradsz legbelül. :D
2016. jan. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!