Szerintetek ki fog akadni, ha megtudja hogy 2 tantárgyból, de lehet 3-ból bukok félévkor?
Nagyon sajnállak :( Én is 9.-es vagyok most, 2-es, 3-as tanuló. Nem értem az itteni válaszolókat... a dolgok mögé kéne nézni; nem látjátok a fáktól az erdőt. Nem tudom, a Kérdezőnél mi a helyzet, de én figyelemzavaros és hiperaktív vagyok. Gyakran csak úgy off-ba kapcsolok, és onnantól se hall, se lát, ki vagyok kapcsolva. Bulímiás vagyok, mert iszonyúan dagadt testtel rendelkezem, de anya nem enged fogyókúrázni. A volt pszihológusom szerint komoly önértékelési problémákkal küzdök, de szerintem egészséges az önbizalmam. A sok stressztől kézfejemen piros ekcéma keletkezett, s felrepedezik a bőröm az említett felületen. Hullik a hajam. Vannak full selejtes emberek, mint például én. Nehéz nulla életkedvvel, semmi sikerélménnyel a jó jegyek felé hajtani, miközben mindenki azt sulykolja beléd, hogy milyen hülye vagy. Pszichiátriai beteg vagyok, ezt minden ismerősöm előtt letagadom - itt is csak azért írom le, mert ez egy anonim oldal -, bár szerintem mindenki színtisztán látja rajtam, hogy gondok vannak velem. Akárhányszor próbálok kimászni a gödörből, mindig visszazuhanok, s hiába nyúl felém néhány segítő kéz, valaki mindig akad, aki visszalök a verembe. Ez az én történetem.
Sok sikert, és kitartást! Én is megpróbálok a következő félévben legalább egy jegyet javítani minden tantárgyból! Tedd te is ezt! A szüleid helyében azon aggódnék, hogy milyen mentális problémád van, mert szerintem, ahol egy 15 éves gyerek tele van egyessel, ott nem csak szimpla lustaság áll. Fiú vagy, vagy lány? <3
14/L
Bizniszelsz?
Mivel,ha szabad kérdeznem?:D
Életre való csaj vagy,bírlak:)
Azért a töltött cigi bizniszből nem fogsz meggazdagodni,feltéve,ha nincs Szergej,vagy Vitalij nevű spanod itt a közeli Ukrajnában...szóval tessék tanulni!!!
Jaaaaa:DD
Miből gondoltam ezt,mindegy:D
Akkor is bírlak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!