Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ki fog akadni, ha...

Szerintetek ki fog akadni, ha megtudja hogy 2 tantárgyból, de lehet 3-ból bukok félévkor?

Figyelt kérdés
Szóval 9.-es vagyok, és kémiából, föciből bukok, meg lehet hogy matekból is.8.-ban jó lett a félévim, és évvégim, kémiából pl 5-ös voltam kémiából. Érettségi tárgyakból ezen kívül 3-as vagyok, azzal megelégszik apum, de nem fogja megérteni hogy hiába tanulok föcire 1-es:( . Való igaz, a többi tárgyra nem nagyon tanulok (elfoglalt vagyok nagyon) de azokból megvan a 3-as(max átolvasom őket). A jegyeimről nemtud, megbízik bennem mivel értelmes vagyok, és sok mindent megoldok egyedül. Jobban mondva a 3-asokról tud, meg pár kettesről de a bukásról nem.

2016. jan. 10. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak :( Én is 9.-es vagyok most, 2-es, 3-as tanuló. Nem értem az itteni válaszolókat... a dolgok mögé kéne nézni; nem látjátok a fáktól az erdőt. Nem tudom, a Kérdezőnél mi a helyzet, de én figyelemzavaros és hiperaktív vagyok. Gyakran csak úgy off-ba kapcsolok, és onnantól se hall, se lát, ki vagyok kapcsolva. Bulímiás vagyok, mert iszonyúan dagadt testtel rendelkezem, de anya nem enged fogyókúrázni. A volt pszihológusom szerint komoly önértékelési problémákkal küzdök, de szerintem egészséges az önbizalmam. A sok stressztől kézfejemen piros ekcéma keletkezett, s felrepedezik a bőröm az említett felületen. Hullik a hajam. Vannak full selejtes emberek, mint például én. Nehéz nulla életkedvvel, semmi sikerélménnyel a jó jegyek felé hajtani, miközben mindenki azt sulykolja beléd, hogy milyen hülye vagy. Pszichiátriai beteg vagyok, ezt minden ismerősöm előtt letagadom - itt is csak azért írom le, mert ez egy anonim oldal -, bár szerintem mindenki színtisztán látja rajtam, hogy gondok vannak velem. Akárhányszor próbálok kimászni a gödörből, mindig visszazuhanok, s hiába nyúl felém néhány segítő kéz, valaki mindig akad, aki visszalök a verembe. Ez az én történetem.

Sok sikert, és kitartást! Én is megpróbálok a következő félévben legalább egy jegyet javítani minden tantárgyból! Tedd te is ezt! A szüleid helyében azon aggódnék, hogy milyen mentális problémád van, mert szerintem, ahol egy 15 éves gyerek tele van egyessel, ott nem csak szimpla lustaság áll. Fiú vagy, vagy lány? <3

14/L

2016. jan. 11. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért, mit tesz? Megüt? Egy rohadt félévi miatt?
2016. jan. 12. 02:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Bizniszelsz?

Mivel,ha szabad kérdeznem?:D

2016. jan. 12. 05:20
 14/17 A kérdező kommentje:
töltött cigivel.. nagyon nagy a haszon.. Nem üt meg, amúgy már csak kémiából bukok.. Többi fontos tárgy meg 3-as.
2016. jan. 12. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Életre való csaj vagy,bírlak:)

Azért a töltött cigi bizniszből nem fogsz meggazdagodni,feltéve,ha nincs Szergej,vagy Vitalij nevű spanod itt a közeli Ukrajnában...szóval tessék tanulni!!!

2016. jan. 12. 16:45
 16/17 A kérdező kommentje:
fiú vagyok :D.
2016. jan. 12. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaaaaa:DD

Miből gondoltam ezt,mindegy:D

Akkor is bírlak:D

2016. jan. 12. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!