Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nagyon haragudna? Most...

Anya nagyon haragudna? Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

A szomszéd utcában van egy macska, aki mindig abban az utcában kóborol. Elvileg egy szomszéd néni ad neki enni két hetente egyszer, de többet nem tud tenni érte... Én nagyon állatbarát vagyok, és bármire hajlandó lennék, hogy megmenthessem azt a cicát. Engem már ismer, amikor meglát az utcában már fut felém, és dörgölőzik hozzám. Hallottam, hogy nagyon csúnyán köhög (mint egy cigis, de tényleg) és komolyan mondom szenvedek, hogy nem vihetem haza. Megkérdeztem anyát, hogy legalább csak addig, amíg vége lesz a télnek, és legalább kicsit rendbe hoznám az egészségügyi állapotát, és elajándékoznám egy jó családnak. De van egy kutya is a házban, bár nem hiszem, hogy az gond lenne. Régen volt cicám, de elment. Nem engedi meg, hogy hazavigyem, sőt, már csak a kérdés hallatán is kiabálni kezdett, hogy normális vagyok-e... Tudom, ez nem ilyen egyszerű, meg ő a szülő, neki kell tudni hogy mit enged be a házába és mit nem, de nagyon szeretnék segíteni azon a kis szerencsétlen állaton! Tudom, hogy ha hazavinném akkor valószínűleg kidobna a macskával együtt, de igazából jelenleg ez nem érdekel. Úgy gondolom, hogy a sok szabály mellett most az egyszer tehetnék valami szabályellenes, de jó tettet. Tudom, hogy rémes következménye lenne, sőt, inkább szörnyű. De annyira szeretnék neki segíteni!

Mi a véleményetek? Tartsak ki és hallgassak a szívemre, vagy fogjam vissza magam, és hagyjam abba?

Köszi előre is!

2016. jan. 9. 00:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a támogatást!:)

Ma kijelentettem, hogy márpedig én minden nap viszek neki enni, legalább ennyit had tegyek érte... Az elején egy kicsit őrültnek tartott, de jó fej volt, mert a végén még ő csomagolt neki ennivalót. Nagyon boldog voltam, mert a néni rendes volt, csinált egy kis pici házikót, és ott volt benn. Így kicsit megnyugodtam, hogy nem fagy halálra az esőben... Vigyázok rá, amennyire csak tudok!:)

2016. jan. 9. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
Párom épp most meséli, hogy kóbor állatot elvileg nem szabad etetni, mert nemrég volt a híradóban, hogy egy idős nénit megbüntettek érte 100.000 forintra. Fordulj az állatvédőkhöz, mindenképp, pláne, mert beteg is!
2016. jan. 10. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Kóbor állatot nem szabad etetni?

Micsoda egy hülyeség ez...

Szegényeknek is enniük kell, élniük kell!

Etesd csak, hidd el, nem fog kiderülni ettől ne tarts:)

Vigyázz a cicára :* ♥

2016. jan. 12. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!