Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti mit szólnátok...

Anyukák! Ti mit szólnátok ahhoz ha a lanyotok (18) ki jelentene, hogy nem rendes kapcsolatban, hanem szexkapcsolatban van egy nála idősebb (21? ) sraccal?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 20:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem örülnék hogy szexkapcsolat, de békén hagynám vele és nem vágnék botrányt. 18 évesen felnőtt, igazából az ő dolga. Ha ilyet elmond, akkor bízik benned, szóval gondolom meg tudjátok beszélni, hogy miért. A 21 egyáltalán nem sok egy 18 éves lány mellé, nagy baja nem lehet belőle ha rendesen védekeznek, max elkezd többet érezni és sírás lesz belőle, de ki nem hibázott 18 évesen? Szinte mindenkinek volt olyan kapcsolata, amiből sírva lépett ki és megbánta azt is, hogy belement, attól függetlenül, hogy minek nevezte közben. Szerintem fiatal még, most ezt csinálja, majd megunja. Akkor kezdj aggódni ha nég évek múlva is itt tart. Egy jó barátnőmnek is voltak hasonló kapcsolatai. Most 26 és el sem tudja képzelni, hogy újra belemenne. Már családot akar és van rendes kapcsolata is.
2016. jan. 1. 22:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Én örülök neki hogy elmondta,így legalább tudom, hogy kivel van és mit csinál és nem kell aggódom hogyha edzés vagy akár munka,buli után nem alszik itthon. És hogy nem állandóan mással bújik ágyba.

attól én is félek hogy beleszeret..és sírni fog.

2016. jan. 1. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Mi az,hogy állandóan más sráccal bújik ágyba? Ezt nem mondtad. Tud ő a nemi betegségekről??
2016. jan. 1. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:

13-as szövegértésen merre jártál anno?!

Kérdező: örülnék, hogy elmondja, ha normálisan védekezik, akkor nem lesz baj, meg várandós se nagyon legyen azért. :)

Egyébként tiltani nem lehet, és lgalább nem fűvel-fával csinálja.

2016. jan. 2. 09:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Te nem a lány vagy véletlenül? Elég gyerekesen írsz.

Egyébként 18-21 teljesen oké, nem idősebb az. Nekem 18 évesen 28 volt a pasim és még úgy sem volt túl nagy a különbség, régi fotókat visszanézve se feltűnő.

Inkább azon lepődnék meg, hogy miért jelenti be.

2016. jan. 2. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok,Elnézést,félreolvastam!
2016. jan. 2. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
22%

Erzelmileg szegeny emberre val az aki szexkapcsolatba belemegy

Ha ilyen fiatal miert nincs oriasi szerelme ? miert agya magat kihasznalni a szexre?

nalunk mar 2 gyerek kirepult ket lany soha nem volt szexkapcsolatuk mindig igazi kapcsolatban voltak meg ha 1-2 ev is volt az ideje

nalunk ez soakt beszelt tem a volt veluk es megbeszetuk ez nem normalis dolog ha egy fiu szeret es teged valszt szex oke maskent SOHA es egyik sem fekudt ossze fiukkal egy ket het utan

2016. jan. 2. 13:37
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
Elmondanám neki ,hogy koppanni fog és a helyében lezárnám a témát.Ennyi idösen miért van erre szüksége ,miért nem szeretne érzelmeket megélni?És miért nem járnak ,a fiú talán nem vállalja fel?Az is elég megalázó.Én anno egyetlen egy ilyen kapcsolatba belementem 20 évesen ,mert szerelmes voltam.Nagyon fájt és szörnyen olcsónak érzetem magam ,mai napig eszembe jut pedig csak pár hónap volt ,és a fiú nem egy bunkó paraszt volt ,hogy rajtam csámcsogjon mindenki ,de még most is szégyellem magam érte.Nem örülnék neki de az jól esne hogy megbízik bennem ,elémáll és megmondja.
2016. jan. 2. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:

elozo nagyon oszinte vagy ertekes tulajdonsag.

POnt ezt magyarazatam lanyaimnak megalazo helyzet nincs szugseged ra szep vagy ertekes kulonleges neked es minden lanynak jar hogy szeressek epedjenek tiporjanak utan ok legyenek a fiu álma.

Ne add magad olcson mert erteked veszted

Emlekszem lanykoromban lihegtek utanam a fiuk udvaroltak hozztak vittek virag csoki mozi szerenad stb stb

pedig nem huztam le a bugyim es nem voltam hu de gyonyoru vagy kulonleges de minden lanyert tepertek aki nem adta olcson

egyszeruen elvartam hogy udvaroljanak

2016. jan. 2. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem tartozik egy szulore...
2016. jan. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!