18 éves vagyok és el akarok menni otthonról, a szüleim kerestethetnek a rendőrséggel? Van munkám meg tudok élni.
Mint eltűnt személyt, valóban kerestethetnek. Szólj nekik előtte, hogy el fogsz költözni, és valóban, ha a rendőrökkel kerestetnek, akkor mondd nyugodtan, hogy te szóltál.
Azzal meg, amit egyesek írnak, ne foglalkozz. Ha úgy érzed, hogy menne, és szeretnéd kipróbálni magad, akkor költözz, csak vedd figyelembe a lehetőséget, hogy esetleg vissza kell majd költöznöd, ha valami nem úgy sikerül. Az a hozzáállás, hogy mivel más is csak 26 éves korára vált önállóvá, meg hogy a szüleidet tisztelned KELL, nem vezet semmi jóra. Mondd el nekik, hogy mit szeretnél, és hagyd nyitva a lehetőséget, hogy hazaköltözz, de ha úgy érzed képes vagy rá, szerintem próbáld meg nyugodtan.
Köszönjük Bivajka .. !
Remélem feltűnt, hogy én személyes példából beszéltem mint hasonlóan érintett, te meg leoltasz és jössz általánossággal. Hát nem vagyunk egyformák. :) Szerencsére.
Szerintem a magad nevében beszélj és ne minősíts.
Remélem az IS feltűnt, hogy egyetlen szavammal sem mondtam olyat, hogy ne próbálja meg...csak azt javasoltam jól gondolja át.
Ismervén jelenkorunk eltorzítottságát elég nehéz feltételezni azt, hogy egy mostani fiatal tisztán és helyesen látja az életet, a valóságát és a lehetőségeit.
A nagybetűs Életben keményebb világ van mint előtte ! Mindenért meg kell dolgozni bizonyos esetekben többször is. Mindenről magadnak gondoskodni, magad intézni.
Tisztelem és becsülöm azokat a fiatalokat akik ebben a korban képesek meghozni egy ilyen döntést és ki is tudnak benne tartani. Viszont csekélynek tartom azoknak a számát akik valóban alkalmasak is erre.
A "légy egyéniség és járd a saját utadat" nagyon jól hangzik, csak előre ritkán tudható annak milyen ára van.
Előző hozzászólásomban arra próbáltam célozni, hogy talán nem ez a legtutibb megoldás. A szó elszáll, de a tettek magukért beszélnek és azokból derül ki milyen vagy igazán.
# 10/13
Nagyon szépen összefoglaltad,minden szavaddal maximálisan egyetértek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!