Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ha a lányotok...

Ti mit szólnátok ha a lányotok egy sokkal idősebb férfival járna?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy pár hete találkozik a 21 éves lányom egy fiúval, de azt most vallotta be, hogy 34 éves férfi. Ez engem nagyon sokkolt, eddig mindig vele egyidős barátja volt. Már magába lakik és mindene megvan, félek a lányom nehogy hamar olyan döntést hozzon amit később megbán.

2015. dec. 28. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

szerintem ez még belefér.

viszont írt ki ide nemrég egy kis hülye 16 éves 3,14csa egy kérdést, hogy az anyja nem tolerálja, hogy a 16 éves lánya egy 30 éves férfival akar összejönni.

na ez mondjuk azért már nem férne bele számomra.

persze az "okosok" akkor is jöttek a "szerelemben nincsen korhatár" dumával.

2015. dec. 28. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Ez nem akkora nagy korkülönbség. Én is 22 voltam, amikor hozzámentem a férjemhez, aki akkor 39 eves volt. Jövőre lesz a 25. házassági évfordulónk. Két felnőtt gyerekünk van.
2015. dec. 28. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Törődj bele, hogy a lányod már nem a kis balerinahercegnő, hanem önálló, felnőtt nő, akinek saját akarata van. Szállj le róla, és a kapcsolatáról, már nem a te dolgod!
2015. dec. 28. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én éltem 20 évvel fiatalabb nővel bő 12-13 évig, szép gyerekeink is vannak, de anyuka addig izélgette az életünket, míg a végén szétváltunk.

Ha őt időben elüti egy gyorsvonat, még mai boldogan élnénk együtt.

A párkapcsolat 2 emberes dolog, minden további szereplő csak káros tud lenni.

21 éves, önálló egzisztencia...

Én sohasem akartam befolyásolni a gyerekeim párkapcsolatát.

Minden kérdésükre válaszoltam, mindig, azt is, nyers őszinteséggel, hogy "Norbika egy gyerekes p-cs, sehol nincs hozzád" - és ebből nem lett soha semmi bajunk.

Szerintem ez a max. amit megtehetsz.

Azt mondják az amerikaiak, hogy a gyereket 10 éves koráig neveled, aztán meg imádkozhatsz, jól csináltad-e? Hát imádkozz!

2015. dec. 28. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért van fent ez a kérdés napi 600-szor?

21 éves, azt csinál, amit akar.

2015. dec. 29. 02:31
 16/16 anonim ***** válasza:
A nagymamámék közt kicsit nagyobb volt a korkülömbség.51 és fél évig boldog házasságban éltek.Csak hát nagyapa idősebb volt,és meghaltr.Mama rosszul viselte.Leehet jól sül el lehet nem.
2015. dec. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!