Elengednétek a 13 éves lányotokat a legközelebbi kisebb bevásárlóközpontba egyedül? Amit vesz azt a zsebpénzéből veszi, nem nagy dolgokat.
OFF:
Megnézném én azt a 13 éves lányt, aki a legközelebbi kisebb bevásárlóközpontban iPhonet vesz a zsebpénzéből. Ugyanis manapság nem turbó rágóval meg ragacsos gumipókkal menőznek a 13 évesek, hanem telefonnal meg táblagéppel.
ON:
Én elengedném, kivéve persze, ha az a bevásárlóközpont 3 faluval meg 60km-rel odébb van. Azért kíváncsi lennék, mit szeretne venni, vagy akár én is megvehetném neki a legközelebbi bevásárláskor, ha nem olyan sürgős. De ha szeretne, menjen. Én ötödikes általános iskolás korom óta egyedül jártam haza a suliból.
Attól függ, milyen messze van a legközelebbi bevásárlóközpont.
Mondjuk budapesti vagyok, ha ismeri a közlekedési útvonalat, akkor messzebbibe is elengedném, tök mindegy, hogy 8 megállót megy villamossal, vagy kettőt.
Az attól függ hol laktok és hol a Bevásárlóközpont. Ha mondjuk ti laktok Buadán ő meg az Aréna plázába akar elmenni nem engedném el...
De van egy ötletem. Ha nagyvárosban laktok és messzebb a pláza akkor menj el vele, majd a bejáratnál elváltok. Először azért full durva lenne elengedni HA NINCS KÖZEL A PLÁZA, de ott az a megoldás amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!