Hány évesek voltatok, mikor először vittétek haza a legelső barátotokat/barátnőtöket, hogy bemutassátok őt a szüleiteknek?
Honnan tudod,hogy mások szülei mit hogy szeretnek?Az enyémek pont azt szeretik,ha tudják,kivel vagyok együtt.
16,5 èvesen az 1.baratomat. de fogalmam sincs mièrt, nem is igazán szerettünk egymást, ereztem hogy nem lesz hosszú eletű a dolog. megbántam,hogy bemutattam!!
majd a mostani páromat 18 èvesen hoztam haza.
20L
Már a kapcsolatunk előtt is ismerték a szüleim, előtte barátok voltunk.
14 voltam amúgy.
51%-os ritka nagy paraszt vagy, ez már más kérdésnél is feltűnt.
És de, képzeld, az én szüleim szeretik tudni, kivel vagyok együtt.
14 éves voltam, 2 hete voltunk együtt, mikor hazakísért és anya kijött, hogy nyugodtan bejöhet... Gondolhatjátok, mennyire volt kellemetlen akkor... :)
Ma 26 éves vagyok és van három csodaszép gyerekünk.
18 voltam, december elsején jöttünk össze, és a szilvesztert már nálunk töltöttük.
Most 22 vagyok, és még mindig tart :)
15 :) és lehet furcsa,de körülbelül 3 napja voltunk akkor még együtt amikor hazahoztam . valahogy így jött ki,mivel én akkor már elég sokszor voltam náluk,ezért gondoltam miért ne jöhetne ő is.
Nagyon tetszenek azok a válaszok,ahol olvasom hogy "azóta már férj és feleség vagyunk" nekem erre még van időm,de mi is azóta is együtt vagyunk (:
17/L
18 voltam, 1 hónapja jártunk, de nem "hazahoztam", hanem behívtam a házba bemutatni, amikor jött értem.
Azóta másfél év eltelt, még mindig együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!