Megbuktam matekból az egyetemen. Karácsonyi ajándékként mondjam el a szüleimnek?
még lesz egy javítási lehetőség januárban,nagyon bízok benne,hogy sikerül. mondjam el a szüleimnek most, vagy sunnyogjam el és bízzak benne,hogy sikerül a javítás?
egyetemisták, ti mindenről beszámoltok a szüleiteknek,vagy csak ráérek akkor szólni ha csúszok?(ha nem sikerülne januárban,csúsznék)
én nagyon el vagyok keseredve nyilván, nem tudom rontsam -e el a szülők karácsonyát is ezzel? mert ugye még van egy esélyem arra,hogy ki tudom javítani.
vélemények?
Én a helyedben elmondanám a szüleimnek, hogy most nem jött össze a kettes, de januárban majd sikerül abszolválni a vizsgát. Nem tragédia az utóvizsga (nekem is volt 12).
Sok sikert a tanuláshoz! Kellemes Karácsonyt!
köszi:) végül nem mondtam semmit, hiszen még bármi lehet. ha 100%-ra írnám meg, még akár négyes is lehetne! szóval remélem legalább egy kettest összekaparok.
boldog karácsonyt!
Kit érdekel egy vizsga, komolyan.
Nekem ezzel egy órámat nem rontják el, nemhogy a szüleim napját.
Ne mondd el, javítsd ki, csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!