Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha az édesanyám...

Az normális, ha az édesanyám nem enged el egyedül sétálni a lakóhelyem közelében délután négy óra után?

Figyelt kérdés

Arra hivatkozik, hogy kicsi vagyok, nem tudok vigyázni magamra, a "tojáshéj még a fenekemen van", és szörnyű ez a mai világ.

Tizenöt éves vagyok, elsős gimnazista, Szentendrén élek, viszonylag nyugodt környéken.

Véleményem szerint, ez már az alapnál is alapabb dolog lenne, hogy elmehessek sétálni kicsit egy olyan környékre, amit már ezerszer bejártam. Ennyi idősen másokat már kisebb bulikba, koncertekre is elengedik a normálisabb szülők.

(Egyébként Budapestre járok suliba, hatalmas veszekedések voltak már azért is, hogy oda járhassak, ahová végül is felvettek. A világ veszélyei miatt azt sem engedi, hogy táncolni járjak egy olyan egyesülethez, ami viszonylag közel van a sulimhoz - pedig ez régóta álmom.)

2015. dec. 19. 16:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

Plusz a lélekjelenlét is sokat számít - persze, mertha neked támad 2-3 pasas késsel, marhára megőrzöd a lélekjelenlétedet.

Hát, piszkosul nem, max., ha tanulsz önvédelmet, egyébként sikítozva próbálsz menekülni.

2015. dec. 19. 21:23
 12/27 zgyzgy ***** válasza:
40%

Valóban, egy jedi mestert is meg lehet ölni, de most nem extrém helyzetekről van szó.

Általában előbb kötnek bele egy kamaszlányba, mint egy százkilós felnőtt férfiemberbe.

2015. dec. 19. 21:46
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

azért öröm nézni, hogy lepontoztak mindenkit... :D

persze, engedjünk ki egy 15 éves gyereket egyedül sétálni a sötétbe egy kietlen utcán, végül is mi veszteni valója van? csak az élete...

2015. dec. 19. 21:51
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Úristen, ti nem tudom milyen kőkorszakban voltazok 15 éves gimnazisták..itt pestre jár az összes gyerek szinte általános után és bizony sötétben kell hazajöjjenek télen 4 után...nem 5 éves...15
2015. dec. 19. 22:00
 15/27 zgyzgy ***** válasza:
52%
Nem ismerem az esti Szentendrét, lehet, hogy nyugis, viszont Pesten tudok olyan szar környékeket, ahová még saját magamat sem engedném el sötétben...
2015. dec. 19. 22:11
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

akárhol akármikor lecsaphat a cukros bácsi.

egyébként súlyos hiba ilyen burokban tartani egy 15 éves tinit.

ez felnőttkorában fog megmutatkozni, mikor a túlzott féltés miatt életképtelen személyisége lesz.

amúgy Magyarország nem az a híres gyerek rablós ország, Szentendre meg aztán főleg nem az a Borsod megyei eldugott cigány falu...

2015. dec. 19. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem Kérdező, ez 15 évesen abszolút nem normális. Nekem különben az is furcsa, hogy erre te engedélyt kérsz, tudtommal nincs kijárási tilalom 16 órától...
2015. dec. 20. 00:38
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem normális, de nem tudsz mit csinálni. Apukádra nem számíthatsz ebben, róla nem írtál. Azért nem kicsit gáz, hogy 15 évesen nem engednek el táncórára sem, mert féltenek. Gondolom nem a 8 kerület közepén jársz suliba, hanem Óbudán...
2015. dec. 20. 02:42
 19/27 anonim ***** válasza:
Az apukás részhez, kérdőjelet akartam. Esetleg ő nem tudná meggyőzni anyudat, hogy engedjen legalább táncolni?
2015. dec. 20. 02:44
 20/27 anonim ***** válasza:
62%

Hű, nekem is volt ilyen osztálytársam. Pár év, és folyton ivott, drogozott, mindenkivel lefeküdt, mert úgy érezte végre kiszabadult és ideje kiélnie magát. Szörnyű nevelési módszer ez. Télen 3 körül már sötétedik, üljön otthon a lány napi 18 órát? Gondolom reggel is sötét van, mikor indul suliba... Ugyan már..

Amúgy a házadba is betörhetnek, ott is megölhetnek, otthon se biztonságos, ha épp olyan helyen laksz. Aki ennyire retteg, az költözzön be egy páncélszobába.

2015. dec. 20. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!