Férfiak! Ti megutnetek a 15 eves lanyotokat, ha kiderulne hogy nem szuz?
Az ilyen hogy derülne ki csak úgy?Ha barátja lenne már egy ideje, akkor nem kapnék sokkot a hírtől.De nyilván ha nem lenne barátja, vagy nem tudnék róla hogy van valakije, akkor nagyon meglepődött és csalódott lennék.
Én alapjába véve korainak tartom 15 évesen,de én is voltam fiatal. igaz később vesztettem el, mint 15, de hát nem vagyunk egyformák.Az biztos,hogy nem ütném meg...
A szex nem rossz dolog,ami bűn lenne,hogy bántsam miatta..Persze,mondom szerintem még nem érett hozzá, igyekeznék elbeszélgetni vele,hogy nem -e érzi korainak, meg hogy mindig védekezzenek több féle módon is(főleg 15 évesen!).
Aki csak üt, de nem is próbálja megértetni a lányával ,hogy miért tartja ezt rossznak, az max egy primitív állat, de nem szülő.
Persze, attól újra szűz lesz, és biztos nem fog utána lefeküdni senkivel a házasságig.
Most komolyan, valaki ilyen sötét? Miért kéne megütni?? :/
már miért kellene megütni? meg alapvetően nem biztos, hogy probléma, ha valaki 15 évesen már nem szűz.
én ennyi idősen vesztettem el az akkori barátommal, most vagyok 21 éves.. nem történt velem semmi borzalom. nem lettem terhes (védekeztünk) nem lettem r.banc tőle, teljesen normális 21 éves egyetemista vagyok.
ha megbízható a lány, nem cseszném le, akkor csak titkolni fogja a dolgait előlem a jövőben.. a védekezésről mindenképp beszélnék vele, ha addig nem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!