Hogy fűzzem meg a szüleimet?
A kosárlabdában nem feltétlenül számít a magasság. Ha van hozzá tehetséged, és kitartásod, akkor lehetnek benne sikerélményeid.
Mondd meg a szüleidnek, hogy mindenképpen szeretnéd kipróbálni, ha meg mégsem tetszik, akkor még később tudsz váltani.
Az alacsony embereknek is van helyük a pályán. Általában sokkal fürgébbek, mint a nagyobb termetű társaik.
Mondd meg nekik, hogy csak hadd próbáld ki. Most azzal nem veszítesz semmit...ha nem működik, akkor még mindig ott van az RSG. Különben is ha arra nem szeretnél járni, akkor miért erőltetik? Lehet hogy lenne benne sikerélményed, de nem élveznéd.
"Az alacsony embereknek is van helyük a pályán. Általában sokkal fürgébbek, mint a nagyobb termetű társaik. " e igy is van ;)
én 8 éve kosarazom.
jelenleg a suliba járok edzésre, fiuk-lányok együtt.
és én még alacsonyabb vagyok nálad, 155 cm :D
mégis van sikrélményem, pedig a többiek sokkal magasabbak :D
a fiúk 95%-a 180 cm vagy magasabb :D
most képzeld el, ahogy köztük rohangál egy 155 cm-es csaj :DD
mégis imádom csinálni, és mindig várom a következő edzést :)
és ha jól megnézed, akkor a pofik se mind magasak, sőt, az alacsony emberek az irányitok.
köss alkut, ha kipróalod, nem tetszik, akkor elmész RSG-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!