Olyan szülőktől kérdeznék akiknek 20-30 év közötti lányuk van, a gyermeketek gondolkodik már gyermekvállaláson?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, az elmúlt 2 hétben volt esély arra hogy babát várok, végül kiderült hogy nem. Bepánikoltam,még nem tervezek gyermeket. A kérdésem az lenne, hogy a 20-30 év közötti nők mennyire tervezgetik a gyermekvállalást?
Nekem eszembe jutott hogy ott az egyetem,a munkahely,saját lakásról tervek stb...
2015. dec. 5. 15:14
11/14 anonim válasza:
"nem akarok nyugdíjas lenni a gyermekem ballagásán"
Ettől azért nem kell félni.Ha lesz is nyugdíj,addigra olyan magas lesz a nyugdíjkorhatár,hogy fizikai képtelenség lesz nyugdíjasnak lenni a gyerek középiskolai ballagásán.
De legalább protekciósan veheted majd igénybe az egészségügyet,ha a férjed orvos lesz.
12/14 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok, 1-2 éven belül már szeretnénk kisbabát.
13/14 anonim válasza:
Na lesz baba? En 21 vagyok elso trimeszterben :) 30 folott en mar nem szeretnek majd szulni.. addigra jo esetben az osszes picikem 6-8 eves lesz en pedig meg mindig fiatal:)
14/14 anonim válasza:
Ha jó a háttér biztos,a baba apjával a kapcsolat akkor most is beválalhatod a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!