Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jól cselekedtem?

Szerintetek jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok..apuval és az élettársával lakom...aputól kaptam egy laptopot...nagyon vigyáztam rá, megbecsültem, mert kell a laptop...11. osztályos vagyok...tételeket nyomtatok, prezentációkat csinálok stb...elmentem anyuhoz...és úgy jöttem vissza, hogy a laptopomat úgy széttörték, hogy nincs meg a monitorja és botrányosan néz ki...ja és van 4 laptop...abból az egyiknek el rontották a képernyőjét...a másiknak nem jók a billentyúi...és egyik laptop se tökéletes a 4-ből...és van 1 laptop...aminek az f10-es billentyűje hiányzik csak...és én most arra kódot tettem, hogy ne tegyék tönkre és mivel eltörték az enyémet ezért ezt elsajátítottam...szerintetek jól cselekedtem? Vagy hülyeség volt? Csak olyan felelőtlenek...más családban 1 laptop van és megbecsülik...itt meg felelőtlen mindenki és elegem van!
2015. dec. 3. 18:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és az a gáz...hogy nem szar laptopok..3 lenovo és egy asus...ezek meg tönkreteszik :) és akkor szívjak én :D
2015. dec. 3. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:

(saját vélemény, de lécci megtennéd hogy nem írsz pontokat minden mondat végére? bocsi)

Egy laptop elég drága mulatság, apud miért törné szét? Logikusabb lenne, ha eltulajdonítaná vagy eladná, nem?

Élettársával milyen a viszonyod? Eltűritek egymást, vagy gyakoriak a veszekedések?

Az is sántít, hogy egy három éves tette tönkre... Nem törtem még laptopot, de szerintem nem annyira törékeny, hogy a monitorja romokban heverjen :D

A kóddal meg nem nagyon érsz el semmit, ha hozzávágják a falhoz akkor ugyanúgy széttörik.

2015. dec. 3. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
* a monitorja romokban heverjen egy kisgyerek keze által
2015. dec. 3. 18:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát a monitorja nem a tesóm által lett olyan amilyen :) Hanem azért, mert a mostoha anyuka le lökte apu öléből...utána meg apu be aludt és le esett a laptop...de a másik laptopon a billentyűket a féltesóm tette tönkre és szerintem nem egy 3 éves kislány kezébe való a laptop :D erre tegnap az volt a válasz, hogy mi közöm hozzá...
2015. dec. 3. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Valahogy nem tudom ezt akkor sem elképzelni :D

De a minimum az lenne hogy kifizetik az árát vagy vesznek egy újat.

2015. dec. 3. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
nem volt jogos a te géped neked kellet volna vigyázni rá
2015. dec. 3. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Tanulság: A lapotopdat olyan helyre dugd, ahol nem találják meg az életbe se, vagy vidd mindig magaddal. :\ Amúgy, ha tanuláshoz kell a gép, akkor szerintem abszolút korrekt.
2015. dec. 4. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!