Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amíg az anyámék házában élek...

Amíg az anyámék házában élek addig az ő kis elnyomott csicskájuk vagyok akinek az érzéseibe simán bele szabad taposni?

Figyelt kérdés

Az anyám annyiszor elmondta már, hogy amíg ők tartanak el addig azt csinálom amit ő mond, amúgy meg úgy beszél velem sokszor mint egy utolsó senkivel, arra jó vagyok hogy mindent megcsináljak neki (és meg is csinálok mert rohadt sokat unatkozok), neki meg szabad úgy beszélnie velem mint egy darab sz*rral, és rendszeresen "emlékeztetni" rá, hogy amíg itt élek ebben a házban egy nagy nulla vagyok, egy senki akinek nincs beleszólása a dolgokba, nincsenek jogai, érzései le vannak szarva. Más szavakkal, de ahogy beszél velem és amiket mond abból nagyjából ez jön le.

Nagyon el kéne már innen költöznöm, nem?

20 éves vagyok egyébként, munkám az még nincs

2015. dec. 1. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vagy megtanulsz süketnek lenni a bántó szavakra,

vagy valami módon visszajelzel, hogy ez nem oké,

vagy munkát keresel, hisz amíg nincs bevételed nem tudsz elmenni.

2015. dec. 2. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Rinya vagy! Anyádnak igaza van, önállóan csak bajt tudsz okozni ezt már most látom...

Mesélj mikor mosogattál el utoljára vagy segítettél neki főzni , vagy teregetni, hajtogatni??

2015. dec. 3. 03:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Melyik részét nem érdted utolsó annak hogy "mindent megcsinálok neki" ?

Agytröszt.

2015. dec. 3. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!