Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire szólnátok bele, ha a...

Mennyire szólnátok bele, ha a lányotok idősebb férfivel lenne jóban?

Figyelt kérdés

Most abba ne menjünk bele, hogy szerintetek kihasznál, naiv vagyok, eldob majd, stb.

A helyzet az, hogy jóban vagyok egy férfivel, aki 32 éves, én pedig most leszek 18. Tisztában vagyok ennek a veszélyeivel, de azon kívül, hogy a hálószobában jól megértjük egymást, rengeteg közös programunk van és néha úgy érzem, hogy ő a legjobb barátom. Mert ha elmondom neki a problémámat, tudom, hogy nem mondja vissza X-nek és Y-nak, ráadásul kicsit értelmesebb is a 3 diplomájával, mint a legtöbb barátnőm...

De közben van egy laza, vicces oldala is, amikor szinte olyan, mint egy kamasz, akinek fogalma sincs a határokról. Szóval jól megvagyunk, de erről nem nagyon tudnak itthon, legfőképpen azért, mert anyáék ismerik is. Viszont már néha elegem van a titkolózásokból és arra gondoltam, hogy anyát beavatnám, mert jó lenne valakivel beszélgetni erről...

Vagy ez rossz ötlet?

Mert sok barátom, barátnőm van, de egyikben sem bízok meg 100%-ra, hogy ezt velük beszéljem meg.

És anya végül is laza szülő, nincs olyan, amit ne engedne meg, alapból jó a kapcsolatunk. De nem lenne fura erről beszélni vele?

2015. nov. 29. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Szóval ez egy barátság extrákkal kapcsolat. Anyádnak fölösleges tudnia róla, meglenne a véleménye a dologról.

Szerinted melyik szülő hallgatja örömmel azt, hogy a gyereke összejár dugni valakivel és mellette másokkal is kavar "ha az este úgy hozza".

2015. nov. 29. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

"Nem vagyunk együtt. :)

Megbeszéltük, hogy jól elvagyunk egymással, de ez nem zárja ki az, hogy ő is randizzon más nőkkel és én is kavarjak más srácokkal, ha úgy hozza a sors/az este. "

Ha csak kefélget,akkor minek számolnál be anyádnak róla????

Ne bonyolítsd túl kicsilány!

2015. nov. 30. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:

"kérdem én, ezek után milyen értelmi szinten mozoghat a 32 éves meglett férfi, ha egy ilyen buta 18 éves kislánnyal szót ért? "

Csak megqrja,nem érted???

Kicsit hallgatja a picsogást,hogy aztán jól kiszopkodja a kislány a farkát!

De ugye ezt csak az ilyen butuska lányokkal lehet megcsinálni!

Majd tanul a saját hibájából!

2015. nov. 30. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
hú ,hát ezt így egyben szerintem nem mesélném el az anyukámnak.
2015. nov. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!