S. O. S Mit tegyek? Továbbiak lennt! (érvágás a téma)
Figyelt kérdés
Egy idee vágom a csuklómon az ereimet,de ma az egyik osztálytársam észrevette és azzal fenyeget hogy elmondja az oszt.főnek,de igazából az miatt csinálom mert anyámék nagyon harakszanak rám az egyes,kettes miatt,de anyukámék még nem vették észre!Mit tegyek inkább én mondjam meg az oszt.főnek vagy csak szivat hogy elmondja?SEGÍTSETEK KÉRLEK2015. nov. 25. 20:35
11/14 anonim válasza:
Vagdosás helyett gyakorold a helyesírást.
12/14 A.C.A.B válasza:
Ezt az érvágást én sem értem. Mi az, hogy inkább kívül fájjon? Attól hogy vagdosod magad még nem fogsz a rossz jegyeidre gondolni? Ez amúgy igen veszélyes. Nekem is volt régen egy ilyen osztálytársam, de szerencsére időben megjött az esze és nem csinált magának nagy bajt. Minden esetre én azt mondom, fejezd be az ereid vagdosását. Nem messze a lakóhelyemtől van egy börtön. Pár éve egy rab szintén vagdosta magát, csak úgy, mert nem tudott mit kezdeni magával. Egyszer viszont véletlenül úgy megvágta magát, hogy ott helyben elvérzett. Nem akart meghalni, próbálta is elállítani a vérzést de nem járt sikerrel, elvérzett. Ez nem valami városi legenda, Kőhidán történt pár éve. Csak azért írtam le, hogy észrevedd, hogy ez nem játék. Senkinek nem lesz attól jobb, hogy te vagdosod az ereidet. Neked sem. Én nem mondom, hogy mindenáron tanulj. Tudom, hogy van akiknek nem megy, akármit tesznek is. Ha nem lesznek jó jegyeid, elmehetsz szakmunkásnak, rosszabb esetben segédmunkásnak. Egy szakmunkás is jól meg tud élni, ha életrevaló. Viszont, ha ez lenne a célod, beszéld meg a szüleiddel, hogy ne szidjanak feleslegesen, hanem értsenek meg. Ha viszont te eddig jó tanuló voltál, akkor vegyél erőt magadon és beszélj a problémáidról a szüleiddel, köztük az érvágásról is. Ha ezt megtudják, el fognak gondolkodni, és jobban fognak rád figyelni, talán nem lesznek olyan szigorúak. Viszont az életben nem minden megy könnyen. Ne legyél annyira gyenge, hogy nem tudod elviselni a szüleidet, csak úgy, ha kárt teszel magadban. Vegyél erőt magadon. Mint mondtam nekem is volt ilyen barátom. Ő annyival rosszabb volt, hogy emós lett és öngyilkos akart lenni. Ez eszedbe se jusson! Ha eszedbe jutott, akkor most verd ki a fejedből. Most! De remélem nem gondolkozol ilyenen. Minden esetre barátomról tudomást szereztek a tanárok. Hogy szóltak e a szüleinek vagy sem nem tudom, de szerencsére barátom már normális ember, mert rájött, hogy hülyesgé volt amit csinált. Mellesleg én voltam az aki elárulta, mert féltettem. Úhyhogy nem lennék meglepődve, ha a te osztálytársad is aggódna érted, még ha esetleg ezt te nem is látod. Az is biztos, hogy nem szivatni akar. És én azt javaslom, hogy még ma vagy holnap beszélj a szüleiddel erről. Ha valamiért nem értenének meg, CSAK ezjtán menj az osztályfőnökhöz, de neki azt is mondd el akkor, hogy a szüleid nem értettek meg. (Bár remélem megértenek. Lehet, hogy kicsit mérgesek lesznek, de csak azért mert szeretnek és féltenek)
13/14 anonim válasza:
Miért akarod magad rosszul érezni, mert anyudék ok nélkül haragszanak? Normális vagy?
Változtasd meg hzzáállásodat!
Ha kell segítség, írj.
14/14 anonim válasza:
Kérdező, ebből ki lehet ugyan mászni egyedül is, de mindenképpen kérj segítséget. Ne ilyen helyeken kérdezősködj, mert az embereknek anonimként igen nagy tud lenni a pofájuk, amikor a padlón lévőbe kell belerúgni. Szakemberre van szükséged. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!