Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom külföldi, hogyan...

A barátom külföldi, hogyan meséljek otthon róla?

Figyelt kérdés

Elég szigorúan fogtak a szüleim, amíg gimis voltam alig mehettem el valahova, barátnőimmel ritkán találkozhattam, buliban még nem is voltam (bár nem is hiányzik), azt meg anya végképp ellenezte, hogy akár randizzak is egy fiúval. Most, hogy egyetem, másik város, egyedül lakom, így nem tud ellenőrizni, hogy mikor hol és kivel vagyok.

Még régebben megismerkedtem egy fiúval, de csak neten tartottuk a kapcsolatot, a fentebbi miatt, viszont pár hónapja, hogy már én is itt lakom, elkezdtünk találkozgatni és nagyon megkedveltem. Egyetemista, már dolgozik is, és tényleg nagyon figyelmes velem. Nem feküdtem még le vele, nem is erőlteti, és eddig se egy magyar fiúval, se külföldi hasonló sráccal nem találkoztam még.

Szüleimnek még nem beszéltem róla, mert nem tudom, mit szólnának, hogy egyáltalán lassan 20 évesen járok valakivel (anya ennyi idős korában már a bátyámmal volt terhes és férjnél volt). Az a probléma, hogy mivel a srác dolgozik, hétközben alig találkozunk, a hétvégéje viszont szabad, de nekem pénteken haza kell mennem, vagyis anya minden pénteken percre pontosan jön értem. Rendben, örülnöm kéne, de ha azt mondanám, hogy csak szombaton mennék haza, már balhé lenne, hogy mégis mit csinálnék ott, otthon jobb.. A barátom egyébként belga, csak feketebőrű (félvér, tehát nem nagyon fekete). Ha meg el is mondanám, hogy fekete barátom van, lehet, hogy el se engednének többet az egyetemre, vagy hasonló, pedig kemény mérnöki szakon vagyok és eddig jól teljesítettem, pedig ha a tanulás rovására menne, az már látszana..

2015. nov. 19. 17:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

ha egy muszlim ongyilkosjelolt barmot haznal haza mint anyad megvernelek alapossan

ha kereszteny fiu akkor orulnek neki

2015. nov. 21. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csalódottak lesznek, hogy néger. Biztos megbánták már, hogy nem engedtek régebben fehér bőrűekkel. :D

Ha szülők tartanak el, sajnos nagyjából azt kell tenned amit ők mondanak. Ha pedig fontosabb a ku-ki, ideje saját lábra állni, többen dolgoznak egyetem mellett, ahogyan te fogalmaztad "kemény" szak mellett is :)

2016. febr. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!