Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők zavarna benneteket ha...

Szülők zavarna benneteket ha a lányotok egy színesbőrü fiúval járna?

Figyelt kérdés
Nem néger, hanem kreol szìnű Braziliában él. Okos, értelmes férfi. Szülőként zavarna benneteket ha a huszonéves lányotok egy ilyen férfival jàr?
2015. nov. 6. 17:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem hogy alapvető tudás nélkül miert válaszolnak. Jártál már ott, tudod mennyi a mérnöki átlagfizetés nálunk és ott? Mert annak tanul.Ki beszélt még házasságròl?
2015. nov. 6. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Mi az hogy alapvető tudás? Itt mindenki alapvető tudással írt neked, pont te nem tudsz semmit az eltérő kultúrákról. A válaszokból kiderül, hogy valójában majdnem mindnekit zavarna ha a lánya egy ilyen fickóval járna. Fogadd el, ez van - az hogy itt picsogsz ellene, még nem változtatja meg az emberek nézőpontját. De hidd el, itt senkit nem érdekel hogy veled mi történik. Majd ha kiutazol Brazíliába és az okos, értelmes férfid napi 3-4 pofont levág majd (mert saját környezetében mindenki másként viselkedik), jussunk eszedbe. Ha mégsem így lenne, veled fogok örülni a sikeres kitartott életednek a mérnök férjeddel. Szia.
2015. nov. 6. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Magyarország sem egy gazdag hely, de az 1 főre jutó GDP közel 2x akkora, mint Brazíliában. És ennek a ténynek biztos, hogy mindenhol nyoma van az országban.

A közbiztonság meg, hát.... :(

2015. nov. 6. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

amit lepontoztál kérdező, az a valóság. ha tetszik, ha nem.

de most már azt mondom, megérdemled a színes bőrűt, neked más nem jár.

2015. nov. 6. 22:51
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
nem örülnék neki ,de házasság-gyerek gondolatától rosszul is lennék.
2015. nov. 6. 22:54
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

Istenem de sol buta magyar ember van e foldon.

Mindegy nektek csak magyar legyen!!(sok valaszolorol irok)

Kérdező csak kérdésre kivancsi ri meg josztok a hazasaggal es a gyerekvalalasal!

Kérdező! Mindegy milyen pasival vagy egyutt csak ember legyen,es szeresen teged!!

Bőrszín alapján nem lehet lenezni "ezt nevezik rasszistának"

Az hogy melyk orszgabol jön az sem lényeges ugyanis az ember észreveszi a "párja"viselkedéséből a szándékot!

Itt a gyakorin le nezik azt az embert aki nem egy agyon iskolázott magyar embert valaszt ferjnek,csak azt nem nézik hogy pl az az agyntanult ember kevesebbet keres mint aki kulfoldon pl csak egy 8alltalnosal takaritokent is tobbet keress,na ez az irigység!

Es vállalom én sem magyarhoz mentem férjhez hanem olaszhoz ! Es boldog vagyok😉

Kérdező foglalkoz a barazil pasidal ha a szived hozza húzz,solmindenre viheted ha ugy alakúl hogy osszekotitek az életeteket Brazíliában!

2015. nov. 7. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a legtöbb válaszolót nem a színes bőr zavarja.
2015. nov. 7. 15:40
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, nem fejeztem be.

Hanem az zavarja, hogy Brazília 103. Magyarország a 22. legbiztonságosabb ország a 162 közül. Némi kis különbség.

Még Zambia is biztonágosabb az 55. helyével.

[link]

2015. nov. 7. 15:47
 19/20 A kérdező kommentje:
De nem akarok kiköltözni. Vicces hogy ezzel jösztök. Amúgy ott tanultam egy fél évet, tehát tudom hogy milyen.
2015. nov. 7. 16:02
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
A kérdésedre válaszolva: nem örülnék neki,ha a lányom színesbőrű fiúval járna.Ezekből a kapcsolatokból ritkán szokott jó dolog kisülni, a környezetemben volt rá több példa is.
2015. nov. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!