Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Orokbe szeretnenk venni egy...

Orokbe szeretnenk venni egy kislanyt Angliaban. Van aki tud errol informaciot adni?

Figyelt kérdés
Angliaban elunk, es egy kislanyt szeretnenk orokbefogadni. Van olyan aki tapasztalta, vagy hallott errol mar? Hol erdemes kezdeni? Mennyi idobe telik? Minden erdekel, minden tapasztalat.

2015. nov. 5. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érzés? Halvány rózsaszínű. Figyeld meg a saját érzéseidet és írd le egy naplóba. Az nagyon hasznos, sokat segít a világ megértésében. A nevelési folyamatot is segíti majd, ha már veletek lesz a kisgyerek.
2015. nov. 5. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak izgatott a kérdező, ezért kérdezi meg itt, hátha valaki tapasztalt.

Én itt élek Angliában, de sajnos ebben a kérdésben nem tudok segíteni. Esetleg ha van honlapjuk, ahova mész majd az első visitre, megnézhetnéd, hogy mik a feltételei. Én egyszer olvastam, de fogalmam sincs már. Valószínű nagyon erősen megnézik az anyagi hátteredet, hogy van a stabil munkád, esetleg, hogy egészséges vagy e testileg is lelkileg is. Biztos hosszadalmas, és mint mindenhol: Hamarabb jutsz gyerekhez, ha nincsenek kikötéseid: Gyerek neme, kora, bőrszíne tekintetben. Persze nem kövezlek meg azért, mert te egy aranyos szőke kék szemű 2 éves fehér kislányt szeretnél. Nem bűn ez. Én szerencsés vagyok és nem kell örökbe fogadnom, mert van saját gyerekem, de mikor terhes voltam én is vágytam arra, hogy bárcsak ilyen lenne, meg olyan:D Szóval ez tök ugyanolyan.

Viszont nézegettem már ilyen oldalakat egyszer-nem is tudom, miért-és ott többnyire sérült gyerekek vannak. Lelkileg. És a legtöbb gyerek nem teljesen egészséges. Talán ezért nem kellettek a szüleiknek:(

De a találkozón majd mindent elmondanak. Írd fel a kérdéseidet, és ha valamire nem kapsz kérdezés nélkül választ, kérdezd meg.

Biztos jó dolog lehet örökbefogadni. Én egyszer beszélgettem egy anyukával, akinek volt sajátja is meg örökbefogadott is. Azt mondta, az örökbefogadott gyereknél nincs hálásabb gyerek:D

Szülőnek lenni fantasztikus érzés, szerintem akár vérszerint, akár nem vérszerint.

Remélem sikerül örökbefogadnotok valakit!

2015. nov. 6. 12:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Kedves 10-es... azert szeretnek kislanyt, mert kisfiam mar van. Van ket nagy gyerkocunk (18 fiu + 15 lany) es egy kicsi(4 eves) fiunk. Es azert szeretnenk orokbe fogadni meg egy gyermeket, mert egeszsegugyi okokbol, nekem mar nem lehet, viszont szeretnenk egy kistesot a kicsink melle. Borszin nem erdekes, csak hogy egeszseges kicsi kislanyunk legyen. Szerdan tobbet tudunk majd... 😊😊😊
2015. nov. 9. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!