Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Visszahoznak a rendőrök?

Visszahoznak a rendőrök?

Figyelt kérdés

Már egy éve nem vagyok jó viszonyba anyukámmal. 16 vagyok. Le szeretnék lépni, mindent hátrahagyni,csak a kutyám vinném. Van kint egy család, akik magukhoz vesznek, Ők valóban az ideális család. (nem Facebook ismeretek). Bár nem a rokoni körömbe tartozik, ezért a rendőrök biztosan visszahoznának,igaz..?

( de ha látnák, hogy az a hely nekem megfelelő, és tiltakoznék foggal-körömmel,hogy elvigyenek. A rokonaim is már megmondták,hogy nekem csak a menekülés mentené az életem ). Valaki tudna választ adni?

2015. okt. 29. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, azért nem eszik olyan forrón a kását, ahogy itt többen írták. Menj be a gyámhivatalba, és kezdeményezd a "szülők által kijelölt tartózkodási hely megváltoztatása" dolgot, majd ott elmondják, hogy pontosan mik a feltételei, és hogyan működik...
2015. okt. 29. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Nagyon nagyon nagyon !!
2015. okt. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!