Ha az elsős gimis fiaddal egy végzős lány lenne együtt,
mi lenne a véleményed?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány.
Régebb óta ismerjük egymást, a szüleink jóban is vannak és hát az apukája ma ránk nyitott...
Mikor már kísért ki, nem volt otthon, de nagyon kellemetlen volt.
Eddig nem volt nyilvános a kapcsolatunk, találkozgattunk, eljártunk moziba, meg ilyenek, de mások előtt nem látszott, hogy van köztünk valami. Viszont a fiú szeretné, ha mások is tudnák.
Nekem 19 évesen volt 15 éves barátom. Évekig együtt voltunk. Aztán egy kis időt külön és újra évekig együtt.
Szerintem nem ciki. Kivéve ha sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Nálunk senki nem mondta volna meg, hogy ő a fiatalabb.
2015. okt. 12. 19:58
12/17 anonim válasza:
Találkoztam már érettebb 15 évessel, mint 30 évesekkel. Itt sem ez a baj, hanem hogy téged a korkülönbség zavar, de az egy csöppet sem érdekel, hogy az apja rátok nyitott.
2015. okt. 12. 20:01
13/17 anonim válasza:
Na a nagy "hős" apukák... Bezzeg ha fordítva lenne és a lány lenne 15, a csávó már előszoba szőnyegként lenne kiterítve. Éljen a jó öreg kettős mérce!
2015. okt. 12. 20:06
14/17 anonim válasza:
hát nyilván ha a tapasztalatlan kislányomat ki akarja használni valaki, akkor azért nem örülnék, bár 15 éves lányhoz még egy 18 éves fiú passzol, ezen nem háborodnék fel...inkább az a tré, ha mondjuk 15 éves lány hazaállít a 35 éves pasijával... de abból épp úgy botrány lenne, ha egy 35 éves nőt hozna haza a 15 éves fiam... nem hinném, hogy ez kettős mérce...
2015. okt. 12. 20:56
15/17 anonim válasza:
13-as, nem tudom mit vagy úgy felháborodva, mióta világ a világ ez mindig is így működött.
Szinte minden apa vágya az, hogy a fia minél előbb veszítse el a szüzességét, de a lányt még a széltől is óvnák és védelmeznék, nem akarják hogy összetörje a szívét valami csapodár alak, aztán meg lelép.Ez szégyen egy apának.
Ne mondd hogy te nem így cselekednél!
2015. okt. 12. 22:30
16/17 anonim válasza:
Semmit,két tini együtt jár mi olyan erdekes ebben?Mivel rég elmúltam màr 17 éves,tudom hogy ennyi idősen nem voltam sokkal felnőttebb a 15 éves fiúknál,max. azt hittem.
2015. okt. 13. 00:35
17/17 anonim válasza:
Az lenne a véleményem, hogy egészségükre, legyenek boldogok. És fordított felállásban is ugyanez...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!