Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mennyire fogadnátok...

Szülők! Mennyire fogadnátok jól ha a kamasz lányotoknak más nemzetiségű barátja lenne mondjuk skandináv?

Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 22:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Skandináv, aztán brazil, csak kilyukadunk a bantu törzsfőnöknél...
2015. okt. 9. 23:39
 12/33 anonim ***** válasza:
74%
Nekem orosz baràtom van, és jól fogadtàk, nem zavarja öket. A barátom szülei is engem, bár nekik nem oszt, nem szoroz, mivel folyékonyan beszèlek oroszul.
2015. okt. 10. 00:27
 13/33 anonim ***** válasza:
10%
Valahogy engem nagyon zavarna, hogy esetleg nagyon távol kerül tőlem a lányom.Ezért nevelgettem ennyi sok ideig, hogy egy akárki fia elvigye tőlem?Igenis meg kell nézni ki az illető és vallás, nemzeti identitás, iskolázottság passzoljon a lányhoz.Ne csak a szerelem miatt az első bunkóhoz menjen hozzá.Egyébként legtöbb esetben a kamasz szerelem nem tartós.
2015. okt. 10. 05:43
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Két gyerekem van, a lányom lassan kamasz szóval beletudom képzelni magam. Egy skandinávtól nem esnék hanyat, ha rendes ember akkor miért ne? De ha egy afgán menekültet szedne össze.. na az már teljesen más történet. Más vallás, más kultúra. Nem azt nem támogatnám.
2015. okt. 10. 06:40
 15/33 anonim ***** válasza:
91%

"Valahogy engem nagyon zavarna, hogy esetleg nagyon távol kerül tőlem a lányom.Ezért nevelgettem ennyi sok ideig, hogy egy akárki fia elvigye tőlem?"

NA ÉPPEN EZ a tipikusan hülye beállítás!

A gyereket nem MAGADNAK nevelgeted, és nem várhatod el töle, hogy csak azért mert NEKED úgy lenne jobb, maradjon élete végéig melletted!

Teljesen függetlenül attól, hogy a párja külföldi vagy sem, a legtöbben messze kerülnek a szülöktöl (akárcsak az ország másik végére, de sokszor más országba is) és szerintem ez ÍGY VAN JÓL!

A fiataloknak le kell válni a szülökröl, hogy önálló, felnött életet tudjanak élni.

Különösen az olyan szülök, mint te, egyszerüen rátelepednek a "gyerekre", mindenbe bele akarnak szólni és EZZEL tönkreteszik a gyerekük életét.

Nem ártana elgondolkodni azon, hogy miért vagy ennyire önzö!

2015. okt. 10. 07:14
 16/33 anonim ***** válasza:
10%
Úgy ahogy te eltereled a kérdésről a figyelmet más ócsárolása miatt. Úgy egy kamasz lányt is eltérít a szerelem és annak bizony beláthatatlan következményei vannak.Okos szülő, nem hagyja elkallódni a szerelem miatt az egy szem gyermekét.
2015. okt. 10. 08:42
 17/33 anonim ***** válasza:
20%
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz.Ekkor bizony a jövő megalapozása a tét és nem a szerelem kergetése.Van aki össze tudja egyeztetni a szerelmet és az iskolát.De legtöbbször elhanyagolják a tanulást.
2015. okt. 10. 08:47
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha kamasz a lányom, akkor abban az esetben fogadnám jól, ha a srác hosszabb ideig itt lakna. Azt nem, ha összegabalyodtak volna vmi nyaraláson külföldön, aztán egész végig nyígna, hogy miért nem láthatja rendszeresen. Azon kívül: lehet, túl óvatos vagyok, de arab ne legyen. Többivel alapvetően nincs bajom. Nyilván azért a személyiség nem mindegy, szeresse a lányom, ne csak egy kufircra kelljen neki, és ha úgy alakul, hogy később is együttmaradnak, legyen kész kompromisszumra (szokásokat, kultúrát illetően).
2015. okt. 10. 09:25
 19/33 Titusztitusz ***** válasza:
23%
Hát...Ha a szó szoros értelmében vett "skandináv" lenne az adott illető, akkor nem zavarna a dolog, de minden más eset valszeg igen...
2015. okt. 10. 10:23
 20/33 anonim ***** válasza:
67%
Nos az a helyzet, hogy mindenképp lenne bennem egy kis félsz, ha nem európai kultúrkörből érkezne a barátja, hanem mondjuk távol-keleti lenne vagy tudom is én. Elsősorban viszont nekem az ember az első, szóval ha rendes lenne amúgy, annak ellenére, hogy vietnámi, akkor nem zavarna, csak hát azok a fránya előítéletek.
2015. okt. 10. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!