Szülők! Mennyire fogadnátok jól ha a kamasz lányotoknak más nemzetiségű barátja lenne mondjuk skandináv?
"Valahogy engem nagyon zavarna, hogy esetleg nagyon távol kerül tőlem a lányom.Ezért nevelgettem ennyi sok ideig, hogy egy akárki fia elvigye tőlem?"
NA ÉPPEN EZ a tipikusan hülye beállítás!
A gyereket nem MAGADNAK nevelgeted, és nem várhatod el töle, hogy csak azért mert NEKED úgy lenne jobb, maradjon élete végéig melletted!
Teljesen függetlenül attól, hogy a párja külföldi vagy sem, a legtöbben messze kerülnek a szülöktöl (akárcsak az ország másik végére, de sokszor más országba is) és szerintem ez ÍGY VAN JÓL!
A fiataloknak le kell válni a szülökröl, hogy önálló, felnött életet tudjanak élni.
Különösen az olyan szülök, mint te, egyszerüen rátelepednek a "gyerekre", mindenbe bele akarnak szólni és EZZEL tönkreteszik a gyerekük életét.
Nem ártana elgondolkodni azon, hogy miért vagy ennyire önzö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!