Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mennyi együtt jaras...

Szülők! Mennyi együtt jaras utan engednetek meg a lanyotoknak, hogy a barajanal/barátjával aludjon?

Figyelt kérdés

Es hany evesen?

Nálatok aludna a srac vagy a lanyotok a baratjanal?

Ti osszekotitek az együtt alvást a sze.xel? ( ha igen, akkor miert? )

Nálam meg mem aktuális, csak érdekel a téma :)

2015. okt. 6. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk fél éves kapcsolatban ha elmúlt 16 (jó, ha 15 évesen már van egy 1 éves kapcsolata akkor persze megbeszélhető a dolog).

Mindegy hol alszik, de előtte szeretnék beszélni a srác szüleivel előtte hogy ők hogy állnak hozzá.

"Az együtt alvásnak együtt nem alvás a vége" Ismerek olyat aki azért nem engedi együtt aludni a lányát a barátjával "mert akkor szexelni fognak". Én ebben anya filozófiáját követem, semmi olyat nem tudnak csinálni éjszaka amit nappal ne tudnának, szóval attól hogy nem hagyom őket együtt aludni még ugyanúgy szexelni fognak.

2015. okt. 7. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

Ha valakik együtt alszanak, valószínű, hogy szexelnek is.

Még akkor is megtörténhet, hogy "elragadják őket az érzelmek", eredetileg maguk sem így tervezték.

Énnekem nincsen lányom, de ha lenne, megpróbálnám saját értékrendem szerint nevelni. Azaz azt szeretném, hogy várjon a szexel a házasságig.

Persze tudom, hogy ezt ma nehéz betartani, mert a korszellem mást sugall.

2015. okt. 8. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a házasságig nincs szex elég nagy baromság. Ahhoz, hogy két ember tudja, hogy tényleg összeillik-e ahhoz kell a szex is, mert az egy dolog, hogy kell egy kis idő, hogy összeszokjanak, de van, hogy a dolgok nem passzolnak, akkor arra rámegy a házasság, mert máshol fogják keresni az e fajta boldogságot.

Még azt se mondom, hogy 18éves koráig legyen szűz szegény leányzó, ha érdeklik a fiúk, akkor engedném neki, hogy lefeküdjön a párjával, de már járjanak legalább 2-3 hónapja, na meg na 15 éves legyen a kisasszony, mert tapasztalatból tudom, hogy az nem vezet jóra.

2015. okt. 8. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Én konzervatív szemléletű vagyok, az én házamba ne járjon fel valaki megdugni a lányomat, amíg én ott vagyok.

Ha majd a lányom (és a barátja, vagy önállóan, vagy más lakótársakkal együtt) fennt tud(nak) maguknak tartani egy albérletet, vagy vesznek egy lakást, akkor azzal dug, akivel akar, nem szólok bele.

Amíg nálam lakik a lányom, addig nem csinálnak kuplerájt. :D

2015. okt. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!