Gyűlölök mindenkit. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most megyek új suliba. És ma (08. 29.) veszekednek velem. MINDEN miatt. Valahogy abba én leszek a hibás ha anyukám megégeti az ujját. Áhh. Vannak barátaim de ők nem azok az igazi bff-eim akkikel mindent megosztok. Vannak tesóim elmondom nekik de ők ezzel nem tudnak mit csinálni. NINCS konkrétan senkim. És még nem vagyok annyi éves hogy elköltözzek. Most legyek öngyilkos? Szökjek el? Vagy mi a szar...?2015. aug. 29. 22:24
11/13 anonim válasza:
Szerintem mindannyiunknak volt egy ilyen időszaka :) majd túl leszel rajta. Igyekezz szorosabb kapcsolatot kialakítani a barátaiddal és a tesóiddal, ha pedig úgy érzed ok nélkül tolnak le, akkor azt mondd el veszekedés nélkül, hogy rosszul esett. Ki tudja, lehet van valami a háttérben amiről nem is tudsz és az ennek a forrása, igyekezz megértő lenni. Néha pedig elvonulva zenét hallgatni nagyon jó terápia :)
12/13 anonim válasza:
Ugyanez van velem.Uj suliba megyek,utalom az osztalyom,elkonyveltek antiszocnak (ok az idiotak nem akarok beszelni veluk es kesz),vannak barataim akik nem tudnak mit csinalni a problemaimmal,ugyanez a novereimnel,apam szarik ram konkretan,anyamnak nincs ideje ram.Csak a naplom van es a verseim. Ha gondolod irhatsz privit.Ongyilkosok a gyengek lesznek
13/13 A kérdező kommentje:
12 leszek..:/
2015. szept. 13. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!