Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haverommal venni akarunk...

Haverommal venni akarunk vízipipát, de szülők nem lennének benne. Hova dugjuk el a lakáson kívül?

Figyelt kérdés

2015. aug. 22. 01:47
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Én is voltam így, simán eldugtam, az enyém szétszedhető volt először ruhás szekrény mélyére aztán később egy nagy karton dobozba dugtam. Keress jó helyet ahol kb soha nem keresnek semmit.
2015. aug. 22. 01:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk ilyenekre, csak nagyon félünk tőle, hogy lakáson belül megtalálják. Meg hogy vigyük ki a lakásból, ha szülők otthon vannak? Ez azért nem egy apró dolog, könnyen észreveszik...
2015. aug. 22. 02:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hátizsák? Pl haverod megy hátizsákkal mittudom én képregénnyel benne vagy valami számítógépes játékkal aztán abba berakva kivinni. Gondolom a te szülőd nem fogja megállítani, hogy hé Pistike van vízipia a hátizsákodban? Ha pl szétszedhető érdemes külön tárolni, külön alkatrészeit csak nem ismerik fel nem? Az enyémnek a víz tároló része kb olyan mint egy váza. :D
2015. aug. 22. 02:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2015. aug. 22. 03:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy szüleid tudják, hogy alapértelmezésben abban nem dohányt szívnak vele? Vagy ti dohánnyal akarjátok? Mert ha nem akkor ez a rész infó talán sokat segítene, hogy elfogadják.
2015. aug. 22. 04:27
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell neked vizipipa.
2015. aug. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!