Illik elmenni egy nevelőszülő szülinapjára?
Nevelőapám van, bár én jobban szeretem az anyám élettársa kifejezést. 4 évig éltem vele együtt, többek közt ő is kulcsfontosságú volt, hogy fiatalkorúként elköltöztem onnan régebben.
Nem tekintem apámnak, sem rokonnak. Viszont anyám szerint kötelező elmennem a családi szülinapjára, ahol ők, én és a féltesóm lenne ott (a bátyám kimentette magát).
Emiatt most áll a bál. Meddig terjed ilyen esetben az illendőség?
Igen, 4 évig éltem vele, de igyekeztem elkerülni, mert eléggé agresszív volt és bunkó. Pl berúgta az ajtót, mert szerinte kötelességem lett volna az ajtó előtt várni, amikor hazajön vagy mert nem úgy lett felmosva, ahogy ő elvárja... Vagy mert nem voltam elég tisztelettudó. Ő bejött valahova, akkor én kifordultam onnan.
A gyerektartást meg úgy értettem, hogy ELKÖLTÖZTEM onnan. Nem éltem ott, a befogadó rokonok mégse láttak egy forintot se semmilyen gyerektartásból, pedig még jó pár évig járt volna, ilyen esetben még az anyámtól is.
Többieknek köszönöm a választ.
Fiatalkorú voltam, mint azt le is írtam. Elolvastad egyáltalán vagy csak visítasz?
Végül is, ha a nyakadnál fogva felemelnek és fenyegetnek, az tényleg nem bántalmazás, hisz nem vert kékre-zöldre, nem??? Vagy az hogy állandóan kényes k.rvának nevezett viccből?
10 éves voltam, amikor odaköltözött, 4 évig éltem vele, 14 évesen költöztem. Rokonokhoz, anyámat meg nem érdekeltem, a lakcímem maradt ott nagykorúságomig.
A kérdés feltevésének módja meg ne a te bajod legyen, köszi.
Egyébként olyan megerőltető az az 1-1,5 óra amit ott kellene töltened?
- Ha igen, akkor ne törődj a hisztikkel, és ne menj.
- Ha mégis úgy érzed, hogy el tudod viselni, akkor meg fapofa és kész, kaja után húzod haza a csíkot.
Ennyire ne legyél döntésképtelen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!