Hogy érhetem el azt, hogy a volt párom ne tudja megszerezni (megvásárolni) a gyermekem szeretetét?
Most a gyerek azért ne kaphasson tőlük semmit, mert neked az lenne a megfelelő? Tipikusan olyan önző és buta szülő vagy, akinek a saját önző érdekei és bosszúja a párja ellen előre valóbb a saját gyerekénél. Összeteheted a két kezed, hogy a párod és az anyja normális, és szeretik a gyereket, még akkor is, ha mindennel elhalmozzák. Neked ez miért fáj ennyire?
A gyerek nem hülye, ő is megérti, ha az egyik szülőnek nincs ilyesmire pénze.
Az írásod alapján baromira rosszindulatú és irigy vagy. Egyrészt neked ahhoz semmi közöd, hogy a volt anyósod az exed új párjával mit csinál, másrészt ha nem hagyod abba az áskálódást, és neadjisten a gyerek fejét is nekiállsz tömködni a mamája meg az apja ellen, abba nagyon könnyen beletörhet a bicskád, és elvehetik tőled a gyereket is, és elhelyezik majd az apjánál.
Ismertem hozzád hasonlót: a nő nem engedte a gyereknek, hogy találkozzon az apjával, az apja nem vehetett neki semmit, mert hát anyuka szétszakadt az irigységtől és a bosszúvágytól. A gyerek sírt már neki, hogy hadd láthassa már az apját, anyuka meg kijelentette, hogy "azt a mocskot soha". Na ITT apuka, és a volt anyós/após behúzta a kéziféket, elmentek a bíróságra és a gyámügyre, akik többször figyelmeztették az anyukát, majd utána elvették tőle a gyereket, és az apukához ítélték. Őszintén szólva nagyon szánalmas az olyan szülő, aki a saját kicsinyes bosszújának az eszközeként tekint a gyerekre.
Azért, mert te ezeket nem engedheted meg magadnak, miért kéne a gyereknek lemondania róla? Nem éreznéd rosszul magad SZÜLŐKÉNT, ha a saját gyereked a te irigységed, önzőséged miatt nélkülözne? Hogy csak azért nem kaphat semmit, mert te ezt nem nézed jó szemmel az extedtől, meg a gyerek mamájától? Tudod attól, mert elváltatok, még a párodnak a gyerek a gyereke marad, a nagymamájának az unokája marad! Nem is értem az ilyen nőket, hogy mi jogon hiszik azt, hogy ha ők elválnak a férjüktől, akkor automatikusan a gyerek is elválik tőle meg a volt férj családjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!