Jogos anya haragja?

Figyelt kérdés

Anyával kb. 1 hete összevesztünk. Írt a legjobb barátnőmnek olyanokat ami egyántalán nem igaz. De a lényeg hogy ugyanazt a telefont használjuk így olvassa mit írok Víberen és Facebook-on. Fb-n megváltoztattam a jelszavamat mert valamikor belép hogy megnézzen valamit és én már nem bízok benne. Este felháborodott miért változtattam meg, mondjam el. Mondtam neki akkor beírom de nem, mondjam el, hát nem mondtam erre elkezdett kiabálni hogy törli az adatlapomat, csak ezt értem el vele, és hogy mertem megváltoztatni. 4 éve van Fb-m mindig tudta a jelszót, de most nem tudja. Jogos hogy anya kiakadt? Nincs előtte semmi titkolni valóm de semmi köze hogy mit beszélgetek az ismerőseimmel és nem is jelölök vissza vadidegen embereket. Nem drogozok, nem iszok, nem keveredtem rossz társaságba, igyekszem jól tanulni (oké valamikor 3-as lesz a dogám de mindig kijavítom jobb jegyre), egyeten barátnőm van-akinek írt- ő is normális. Szóval nincs miért aggódnia

14/L (2 hónap múlva leszek 15)

Ui: Azt mondta törölte az adatlapomat de előbb be tudtam lépni

2015. jún. 19. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
Szerinte jogos, mert mindig a kislányát fogja benned látni, én is anya vagyok, de egy lassan 15 évesnek már kijár ennyi magánszféra, mert eljön az idő, hogy saját útra kell lépned és lassan kezdheted ily formán kóstolni a saját utat, de kérlek, mint szülő és mint régen tini (aki még emlékszik, milyen volt tininek lenni) nagyon kérlek, mindig óvatosan, és jól fontold meg, mit csinálsz, kétszer is, óvatosan továbbra is, akár levelezés, akármi, facen vagy máshol, mert nem tudja a jelszavad, külön személy vagy, és igaz, kiskorú, de felelős vagy a tetteidért valamely szinten, ha okosan és megfontoltan gondolkodsz és cselekszel majd a netes világban, anyudnak semmi oka, hogy kutasson utánad, ergo, nem kell tudnia a jelszavadat.
2015. jún. 19. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem jogos anyukád haragja, az lenne jogos ha ráborítanál egy váza vizet. Mi a fene köze van hozzá, hogy egy 14 éves mit csacsog a barátnőivel? Meg egyáltalán milyen jogon írogat a te nevedben bárkinek is bármit. Ez nem normális féltés, hanem már beteges.

(Az adatlapodat meg nem tudja törölni, mert nem lehet, csak deaktiválni maximum, de bármikor visszacsinálhatod.)

Szomorú, hogy egyre több ilyen nem normális (elvileg) felnőtt ember van itt gyakorikérdéseken. Egy 14 évesnek ennyi magánszféra minimum jár.

2015. jún. 19. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:
13%
Az a határozott, markáns véleményem, hogy Zuckerberg nem véletlenül 13 év feletti felhasználóknak szánta a f.aszbukot, de a hülyékkel sajnos ő se tud mit kezdeni.
2015. jún. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!