Jogos anya haragja?

Figyelt kérdés

Anyával kb. 1 hete összevesztünk. Írt a legjobb barátnőmnek olyanokat ami egyántalán nem igaz. De a lényeg hogy ugyanazt a telefont használjuk így olvassa mit írok Víberen és Facebook-on. Fb-n megváltoztattam a jelszavamat mert valamikor belép hogy megnézzen valamit és én már nem bízok benne. Este felháborodott miért változtattam meg, mondjam el. Mondtam neki akkor beírom de nem, mondjam el, hát nem mondtam erre elkezdett kiabálni hogy törli az adatlapomat, csak ezt értem el vele, és hogy mertem megváltoztatni. 4 éve van Fb-m mindig tudta a jelszót, de most nem tudja. Jogos hogy anya kiakadt? Nincs előtte semmi titkolni valóm de semmi köze hogy mit beszélgetek az ismerőseimmel és nem is jelölök vissza vadidegen embereket. Nem drogozok, nem iszok, nem keveredtem rossz társaságba, igyekszem jól tanulni (oké valamikor 3-as lesz a dogám de mindig kijavítom jobb jegyre), egyeten barátnőm van-akinek írt- ő is normális. Szóval nincs miért aggódnia

14/L (2 hónap múlva leszek 15)

Ui: Azt mondta törölte az adatlapomat de előbb be tudtam lépni

2015. jún. 19. 14:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*egyetlen barátnőm van

Bocsánat elírtam

2015. jún. 19. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

Jogos. Mint ahogy az is jogos, hogy ha kiskorúként bajba kerülsz őt veszik elő, ha veled bármi történik.

Lehet fújtatni:)

2015. jún. 19. 14:30
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
szomorú eset, nemhiszem hogy jogosan akadt ki , mindenkinek jár a magánszféra még akkor is ha nincs titkolni valója. Azt hogy egy telfont használ két ember nem tartom jó ötletnek, főleg az ilyen esetek miatt
2015. jún. 19. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem jogos, csak anyud megszokta, hogy mindent tud amit akar és most, hogy kizártad a magán szférádból megsértődött. Szerezzetek 2 külön telefont, azzal az ilyen helyzeteket könnyebb elkerülni.
2015. jún. 19. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Nehéz kérdés. Félig-meddig. A magántitok megillet mindenkit, de a szülő pedig aggódik. Szerintem csak meg akar védeni, annyi rosszat hallani mindenféle zaklatóról, egyszerűen csak attól fél, nehogy rossz társaságba keveredj és valami butaságot csinálj. Persze az fb nélkül is menne. Ha egyszer leültök beszélni őszintén, kérdezd meg, mitől fél, nem bízik-e benned, fél-e attól, hogy valami butaságot csinálsz.
2015. jún. 19. 14:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Igen, azt megértem hogy aggódik mert tényleg sok rosszat hallani de azért jár a magánszféra és lekiabálnia se kellett volna

Anyával nem lehet leülni beszélgetni, mindig vagy a telefonomat nyomkodja vagy a laptopot (most éppen alszik)

Fél éve nincs telefonja, az enyémet használja amit féltve adok oda neki nehogy elolvasson valamit. Ha egyszer a Víberemet olvasta el és volt képe hazugságokat írni a barátnőmnek akkor lehet mégegyszer megteszi

Az övét ellopták, tett feljelentést mert tudja ki volt de azóta "nem volt ideje" bemenni a rendőrségre

2015. jún. 19. 14:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és elméletileg nincs pénz új telefonra de azért szoláriumra van
2015. jún. 19. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, nem, nem jogos... természetesen egy fiatalkorút is megillet a magánszféra védelme...
2015. jún. 19. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ja, Kérdező, ha nem tud belépni, akkor természetesen törölni sem tudja... ezek után pláne nem kötném az orrára a belépési jelszót...
2015. jún. 19. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
egyáltalán miét kellene neki a te telefonod, ha "nincs ideje" bemenni a rendőrségre ? :D
2015. jún. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!