Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz ha mindig nyitva van a...

Gáz ha mindig nyitva van a szoba ajtóm?

Figyelt kérdés

Ha megfigyelem általában minden velem egykorúnak zárva van az ajtója, akár a valódi életben akár filmekben.

Néha már engem is idegesít hogy nyitva van és belátnak (vagy épp bejön anyám lefekszik az ágyra és telefonozik..?!) Csak akkor csukom be ha tanulok, vagy jönnek a barátnőim. Ha meg most csak ugy becsuknám, nem tudom mit gondolnának a szüleim. Tipp?

2015. jún. 18. 15:49
1 2
 11/12 Pogány Zsuzsi ***** válasza:
A macskák jàrkàljanak csak nyugodtan. Ők sose fognak zavarni, kèrdezősködni vagy hülyeségeket beszèlni. A tòbbi családtag pedig tanulja meg tiszteletben tartani a magánszférát.
2015. júl. 27. 08:36
 12/12 anonim ***** válasza:

"Csak akkor csukom be ha tanulok, vagy jönnek a barátnőim. Ha meg most csak ugy becsuknám, nem tudom mit gondolnának a szüleim."

Ezek alapján szerintem azt, hogy tanulsz, vagy nálad vannak a barátnőid :D

Amúgy ahány ház, annyi szokás. Látod, itt is a válaszolók egy része becsukja, mások meg nem. Nálunk mindig csukva vannak az ajtók, már kiskorom óta így szoktam meg, nem is nagyon szeretek nyitott ajtóval lenni a szobában, aludni meg aztán főleg nem tudok úgy. Szellőztetéshez nyitom ki napi 5-10 percre az ablakkal együtt, és annyi. Viszont a legjobb barátnőméknél nem szokás becsukni az ajtót, ők nyitott ajtóval is alszanak. Ez nem arról szól, hogy gáz-e, hanem hogy neked mi kényelmes, hogyan szoktad meg.

2015. szept. 27. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!