Mit vártok el a gyerektől napközben, ha éjszaka dolgozik?
Anyám képtelen megérteni, hogy éjjel nem alszok. Tegnap pl nem hagyott délután aludni, mert áthívott valakit, és közölte hogy nem fekhetek le aludni amíg haza nem ér, mert be kell engednem az illetőt. Mindezt úgy, hogy tudta hogy éjjelre megyek dolgozni, és reggel korán keltem.
Ismerősöm is így járt, mikor hazaért reggel és ment volna aludni, az anyja betolta a porszívót a szobába mondván hogy nappal van, ilyenkor kell takarítani, ne lustálkodjon délig.
Ezt miért kell?
Ti mit vártok el attól a családtagtól, aki éjjel dolgozik?
# 7/7 Időpont ma 19:23 - A szüleidnek akkor is a gyerekük maradsz, ha már elmúltál 80 és még mindig élnek ők is. Ne lovagolj ilyen szavakon.
Tudom, 45 éves vagyok és gyereknek néznek, de legalább magamat nem gyerekként, hanem nőként definiálom.
Nem gyerekként definiálom magam, de a rokoni kapcsolat akkor is szülő-gyerek.
Azért kellett korán kelnem, mert be kellett mennem a megyeszékhelyre a nav irodába ügyet intézni.
Ezzel az "este en is zajonganek amikor megyek dolgozni" annyi a baj, hogy azidotajt meg nem alszanak mikor elindul az ileto. Tehat nem jo megoldas. Koran reggel sem, mert tuti fenn van mar az anyukad 6-7 korul.
En is dolgoztam ejszakai muszakban es alairom, hogy borzalmas idoszak. a helyedben en beszelnek vele errol, hogy rajojjon, nem tudod kipihenni magad normalisan, jo lenne ha beken hagyna.
Hmm... érdekes "család" ez. Én 5-6 évesen meg tudtam érteni, hogy csendben, halkan kell játszani, mert apa / nagyapa / keresztapa (mikor éppen hol voltunk) lepihent, mert megy éjszakára.
Ritka nagy taplók ezek, meglett ember létükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!